Sta raditi
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax, LAF
Sta raditi
Hteo bih da vas pitam sta uciniti u sledecem slucaju...Naime, narucio sam od jedne renomirane firme 600 kom. LC zutih LED dioda 5mm, sa posebnim naglaskom da budu LC...i danas dobijem 600 kom obicnih LED koje mi ne prave posao...s obzirom da sam u Srbiji vrlo tesko ce mi vratiti novac jer pretpostavljam da oni i nemaju (ili ne znaju kakve diode su to diode), a napisali su pored njih u katalogu LC...Da li imam pravo da trazim novac nazad jer sam na drugom mestu nasao ono sto mi treba, s obzirom da su mi diode poslali postom...imate li slicna iskustva?
- Dariolo
- Odlično uznapredovao
Re: Sta raditi
Pa kontaktiraj ih, fino reci da su ti poslali pogrešnu robu, još ako je riječ o renomiranoj firmi mislim da bi ti trebali vratit novac il poslat prave LED-ice
Pokusacu lepo da im objasnim...i ranije sam imao slicnih problema ali uglavnom nije bilo nista od povratka novca...ipak je ovo Srbija, tesko ce to proci. Sutra idem u Novi Sad pa cu vam javiti sta sam uradio...hteo samo da cujem vasa iskustva da vidim kako je u zemljama EX YU...pa da se sutra pozovem na to...
pa nisi ti kriv sta oni ne znaju razliku izmedu LC i obicnih dioda, lepo ih pitaj : koja je razlika ?
ako znaju, onda im kazes : super, znate koja je razlika, al meni poslaste krive, aj sad da mi
posaljete prave, pa vam ja vratim krive, a kad ti posalju, zaebi ih i zadrzi i krive, a ako ispadne
da ne znaju razliku, onda im kazes : razlika je ta i ta, nije ni cudo da ste mi poslali krive kad ni
ne znate da postoje i LC diode, a ne samo obicne, dakle, vracam diode, fala na suradnji i to je to...
...Unapred molim na kratkom i efektnom savetu kako se to radi...
...Uf, isti sam Harvey Keitel u Pulp Fictionu...
Idem ponovo da kliknem na onaj link sta si stavio o elektrokuciji na vrh vagona od brzi voz
na relacija Zemlja-Nebo...
ako znaju, onda im kazes : super, znate koja je razlika, al meni poslaste krive, aj sad da mi
posaljete prave, pa vam ja vratim krive, a kad ti posalju, zaebi ih i zadrzi i krive, a ako ispadne
da ne znaju razliku, onda im kazes : razlika je ta i ta, nije ni cudo da ste mi poslali krive kad ni
ne znate da postoje i LC diode, a ne samo obicne, dakle, vracam diode, fala na suradnji i to je to...
...Unapred molim na kratkom i efektnom savetu kako se to radi...
...Uf, isti sam Harvey Keitel u Pulp Fictionu...
Idem ponovo da kliknem na onaj link sta si stavio o elektrokuciji na vrh vagona od brzi voz
na relacija Zemlja-Nebo...
banana
VB master, što kaniš raditi od tih dioda ?
Vratio sam im danas...vratice mi novac kad im legnu pare iz post ekspresa, a ja sam vec nasao na drugom mestu...Mada me je neka gospodja iz administracije ubedjivala kako su to te diode koje sam trazio....sta da joj kazem, pokusao sam da joj objasnim kakva je razlika...naravno nije razumela ali mi je rekla: Ako niste zadovoljni, vraticemo vam novac...eto tako se zavrsilo, znaci neki dobri maniri iz preka polako dolaze i kod nas...najazad...
E, Smjesko, kad zavrsim to sto radim slikacu i okaciti na forum...a to ce biti ovih dana...nista epohalno ali donosi neki solidan novac...
Evo, kao sto sam i obecao, mozete videti sta sam radio ovih dana...vec imam porudzbinu za nesto slozeniju stvar ali otom potom...Ovo je dosta jednostavno, snimak je malo losiji, mnogo bolje izgleda uzivo...PIC16F84 i 2 kom ULN2803....
http://www.youtube.com/watch?v=5yEN5c3zWIg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=5yEN5c3zWIg" onclick="window.open(this.href);return false;