1.Kakva su vaša iskustva sa tom curom, zanimaju me harmonici, ono dal smetate drugim službama itd..., kakva je po stabilnosti
2. Dal je potrebno, dal se isplati radi sigurnosti ili neceg desetog u nju ugradit neki PLL unit...recimo ko ovaj http://pira.cz/enpll.htm" onclick="window.open(this.href);return false; ili je ona sama po sebi stabilna tak da nema frke?
3. U kakvu kutiju ju ugradit, ja sam mislio uzet veliku plasticnu, jel unutra idu jos neka pojacala itd... pa cijelu kutiju recimo oblozit sa alu folijom, pa nju spojit na masu, misnus, nazovite to kako god hoćete....
4. bilo je još nešto, ali se nemogu sjetiti hehe...ak se sjetim napišem, dajte molim vas pomozite zasada sa ovim pitanjima....pls
@ 2 pitanje: ovaj pll me zanima zato sto bi htio napraviti sklop sa kojem bi samo unio zadanu freq (u ovom slučaju sa DIP prekidaćima) te da mi se stalno vrti na toj freq. Problem mi je sa veronicom što ja recimo nju namjestim na 100,5 mhz i radi vrlo stabilno, kad ju zgasim te kad ju opet idem palit drugi dan frq mie na 100,3 ili 100,4....dajte mi recite, ima li potrebe za tim tj. ima li neki drugi način "digitalnog" namještanja freq...neda mi se stalno sa odvijačem namještat
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)