Lockerz

Forum koji ne mora biti vezan za elektroniku ali u kojem vrijede pravila foruma!

Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax, LAF

Post Reply
izidor
Pocetnik na forumu
Pocetnik na forumu

Lockerz

Post by izidor »

Možda ste čuli za Lockerz.com, a možda i niste.
To je sajt na kojem skupljate bodove tako da svaki dan odgovorite na pitanje i zvanjem prijatelja.
Ako želite pozivnicu pošaljite mi PM.
trax
Administrator sajta
Administrator sajta

Re: Lockerz

Post by trax »

Sta onda sa tim bodovima? Mogu li se nekako oni pretvoriti u novac? :D
elektor
Pravi forumaš
Pravi forumaš

Post by elektor »

da..ugl. rijec je kao o nekom web shopu koji se tek otvara..i sad skupljanjem bodova mozes odabrati neki artikal i dobiti ga besplatno..naravno da to nece dugo trajati..ovo im je nacin da privuku sto vise ljudi na njihovu stranicu..ja sam dobio invite i registriran sam..al nes mi ne radi kako treba..bodovi su mi stalno na 0 :shock: :roll:

edit: evo i maila koji mi je frend poslo uz invate:
Poštovanje, predstavljam vam stranicu Lockerz.

- Sta je Lockerz?

Novi veliki sajt koji cilja da postane veci od Amazona. Sajt trenutno nista ne prodaje vec samo dijeli.

- Kako se koristi Lockerz?

Mozete samo biti pozvani mailom, a koristenje je vrlo jednostavno. Samo 1 put dnevno treba se ulogirati i odgovorite na jedno jednostavno pitanje koja nema netocan odgovor. Tim odgovorom skupljate bodove koji se nalaze na Vasem racunu.

- Sta da radim sa bodovima?

Kada sakupite odredjeni broj bodova odlazite u Lockerz shop gdje sami izaberete poklon koji zelite da bude poslan na vasu adresu. Koliko bodova imate takav poklon mozete izabrati, da li ce to biti obican USB flash, DVD igra, iPod, iPhone, monitor, odjeca, obuca, odabir je na Vama.

- Da li je ovo stvarno i ko jos dijeli poklone?

Da, Lockerz dijeli poklone jer je ovo promotivni period i na Vama je da tu promociju sto bolje iskoristite. Od sljedece godine Lockerz planira prodavati razne stvari, ali sada planira samo djeliti kako bi stekli popularnost i veliku posjecenost kako bi sajt opstao te kako bi dobili neke sponzore.
Sto prije krenete sa osvajanjem bodova, to cete vrijednije nagrade moci podici, zato kren
Asmir_Hadzic
Napredujem
Napredujem

Post by Asmir_Hadzic »

novi scam :)
trax
Administrator sajta
Administrator sajta

Post by trax »

Da, skupljas bodove a na kraju dobijes pepeljaru :D
I to ne dostavljaju na nase podrucje, hehe
elektor
Pravi forumaš
Pravi forumaš

Post by elektor »

nije bas tako..imas kao ducan..gdje su ponudeni proizvodi koje mozes dobit..i za svaki proizvod imas odreden broj bodova..nesto kao cijena..i nisu bas bezvezni proizvodi..ako oces mogu ti poslati invite da vidis..
Sutko
Napredujem
Napredujem

Post by Sutko »

Ja sam prijavljen i imam oko 90-ak bodova, trax rekao mi je prijatelj da ce napraviti da bude dostupno i za nase područje.

Elektor i ja sam u početku dok sam se reg. imao problema pri bodovima ali sada sve normalno ide, neznam zasto tebi neće.
Post Reply