daljinsko paljenje?
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax
daljinsko paljenje?
treba mi shema za daljinsko paljene auta..postoji li to?
To ti je malo teze.
Napravit daljinski za paljenje nije toliki problem, ali treba napravit kontrolu kada treba prestat anlasovat, pa dal je auto u brzini, mozda treba gas stisnut, cok potegnut itd.
Opet treba kodirat kljuc da bude samo tvoj...
Moje misljenje je da se bas i ne isplati!
P.S.: Xzibit je kupio daljinac za Hummer direkt u tvornici
Pozdrav!!
Napravit daljinski za paljenje nije toliki problem, ali treba napravit kontrolu kada treba prestat anlasovat, pa dal je auto u brzini, mozda treba gas stisnut, cok potegnut itd.
Opet treba kodirat kljuc da bude samo tvoj...
Moje misljenje je da se bas i ne isplati!
P.S.: Xzibit je kupio daljinac za Hummer direkt u tvornici
Pozdrav!!
A sta mislis koliko je tesko to uraditi ako je auto automatik ?! Mnogo olaksava situaciju. Rijesen problem da li je auto u brzini , problem gasa, coka (automatski saug - cok). AUtomatik se moze upaliti samo ako je u P (parkingu) ili nije u brzini (to je rijeseno u elektronici ). A sto se tice verglanja ?! Moze li se vremenski ograniciti vrijeme verg. Neko prosjecno. Npr. 2-3 sec. Toliko meni treba.. I da li se moze iskoristiti trenutni daljinac. Imam Excalibur alarm 900 tx ili tako nesto. Ima 3 dugmica. Ja koristim samo srednji. Za sta su ostala 2 manja. !?
Ajd da nesto odradimo.
Ajd da nesto odradimo.
Pa da.. Kad to bude palilo na daljinac.. Ja kad upalim na dalj.. Sjednem u auto, samo stavim kljuc na poziciju kontakta (auto radi) , naravo i volan vise nije zakljucan a dalje...NEMAM POJMA kako postavit SLIKU.. SALJI NA MAIL. sasadd@spinter.net ili sasadd@teol.net[/url]