Vivax imago 2921PF
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax, LAF
- Feko
- Stariji član
Vivax imago 2921PF
Potrebna shema za spomenuti televizor...bemti što je težak, jedva ga izvadio iz auta...dolazi na red čim uspijem počistiti radni stol
- Feko
- Stariji član
Re: Vivax imago 2921PF
ee, onda ce da ceka dok ne pocistim stol
Pod tim imenom ima vise sasija. Moraces napisati sastav aparata.
Mreza = ?
MCU = ?
RGB = ?
...
Mreza = ?
MCU = ?
RGB = ?
...
Alexa
Mnogo prljav taj sto
I serijski broj bi pomogao dok ga ne otvoriš, mada najbolje daj koje su komponente i napiši koji je kvar, možda ti neće trebati šema.
I serijski broj bi pomogao dok ga ne otvoriš, mada najbolje daj koje su komponente i napiši koji je kvar, možda ti neće trebati šema.
- Feko
- Stariji član
Da stol je mali pa sve treba pospremiti da stane ovakav veliki TV. Ma nema žurbe, komšiji sam dao drugi TV da gleda. I neka prehlada me uhvatila...valjda nije svinjska gripa
Skinuo sam poklopac dole na podu...piše GBJL7.820.062
...uštekao ga u struju, StandBy ima, kada se proba upaliti na daljiner onda iz HV trafoa čujem sitno "punpanje" ck,ck,ck,ck...takva 3 u sekundi. Kad prizdravim, mijenjam elektrolite u tom krugu, no dobro bi došla shema da provjerim napone...
Skinuo sam poklopac dole na podu...piše GBJL7.820.062
...uštekao ga u struju, StandBy ima, kada se proba upaliti na daljiner onda iz HV trafoa čujem sitno "punpanje" ck,ck,ck,ck...takva 3 u sekundi. Kad prizdravim, mijenjam elektrolite u tom krugu, no dobro bi došla shema da provjerim napone...
- Feko
- Stariji član