kupujem IR senzor
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax, LAF
kupujem IR senzor
iskreno nemam se vremena patiti s spajanjem tako da ako netko ima dobro bi mi dosao jedan, ili ako ima ljudi iz osijeka koji ovake stvari rade kupit cu dijelove pa mi oni sklepaju, vazno mi je da ga konektiram prek usb-a
NAJBRZE odgovaram putem maila ili mob-a
PM
email- borism25@gmail.com" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;
mob- (+385) 091 932 18 76
NAJBRZE odgovaram putem maila ili mob-a
PM
email- borism25@gmail.com" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;
mob- (+385) 091 932 18 76
Re: kupujem IR senzor
Je li to infracrveni port za računalo, ili sučelje za upravljanje računalom pomoću daljinskog upravljača?
namjena je prvo za daljinac kkoristit cu ga na PC-u, kasnije glowpie(software) + wii mote
- Feko
- Stariji član
pa valjda možeš 5 dijelova povezati
http://www.elektronika.ba/344/ir-receiver-for-pc/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.elektronika.ba/344/ir-receiver-for-pc/" onclick="window.open(this.href);return false;
pa neam ni lemilicu, ni potrebne stavke...rado bih ovo napravio da mi ima za jednom tko pokazat a onda bi ja drugo sam, znaci da ja to vidim svojim ocima kako covjek napravi onda bi ja napravio koliko god treba ovako mi je sve na sljepo
ako je netko iz osijeka i ako se bavi ovim stvarmamolio bih ako ima volje i strplljenja da me kontaktira na mail borism25@gmail.com" onclick="window.open(this.href);return false; ili pm
ako je netko iz osijeka i ako se bavi ovim stvarmamolio bih ako ima volje i strplljenja da me kontaktira na mail borism25@gmail.com" onclick="window.open(this.href);return false; ili pm
Imamo mi tu na forumu nekoliko Osječana, ljutih Esekera, vrhunskih elektroničara - saće oni to tebi da sklepadnu za neku siću ilitiga "za male pare" - bile one vodene ili alkoholne - glavno da se pari.
mozete navesti neke ljude pa da ih mogu kontaktirat na pm
- Black Angel
- Odlično uznapredovao
Koliko ja znam, denaHV (al on ti nikad nema vremena pa sumnjam da mozes racunat na njega) i race king.
Korg X5D <3
nije bas 5 djelova...
covjek je naglasio da mora radit preko usb-a tako da je potreban mikrokontroler...
covjek je naglasio da mora radit preko usb-a tako da je potreban mikrokontroler...
Sačuvajte drveće => pojedite dabra.