sema za logitech x-530
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax
sema za logitech x-530
Jel mozda ima neko semu za navedeni 5.1 sistem. Ja sam malo kopao po googlu ali ne nadjoh, pa ako neko ima volje da kopa ili semu, bio bih zahvalan za link.
Re: sema za logitech x-530
vidi koji je chip u pojacalu pa verovatno je isto kao i u datasheet-u, ako se misli na samo izlazni stepen
copyrighted by STEFACA®
Re: sema za logitech x-530
Treba mi sema celog pojacala i predpojacala koji se nalazi u prednjem desnom zvucniku.
Pojacalo je ispravno, ali ubi me subwoofer. Toliko je u stanju da bruji da se ostalo tonovi ne cuju. Pogotovo kada gledam tv(nemam tonsku kontrolu). Iako je smanjen do kraja, a kabal za njega cak nije ni prikopcan na racunar.
Konkretno mi je problem sto koristim samo 2 zvucnika. A sistem u sebi ima skretnice, da sa svih zvucnika provlaci signal na subwoofer. Kada je svih 5 zvucnika u funkciji to se bas i ne oseti toliko, ali sa ova 2 ubi
A da sve bude gore zivim u zgradi pa bas ne znam koliko se komsijama svidja moj subwoofer...
Prvo sam mislio da otkacim sa pojacala, ali nije mi to bas neka ideja...
Inace sub ima oko 100tinak W ili tako bar pise, a ostali zvucnici su 15W...
Pojacalo je ispravno, ali ubi me subwoofer. Toliko je u stanju da bruji da se ostalo tonovi ne cuju. Pogotovo kada gledam tv(nemam tonsku kontrolu). Iako je smanjen do kraja, a kabal za njega cak nije ni prikopcan na racunar.
Konkretno mi je problem sto koristim samo 2 zvucnika. A sistem u sebi ima skretnice, da sa svih zvucnika provlaci signal na subwoofer. Kada je svih 5 zvucnika u funkciji to se bas i ne oseti toliko, ali sa ova 2 ubi
A da sve bude gore zivim u zgradi pa bas ne znam koliko se komsijama svidja moj subwoofer...
Prvo sam mislio da otkacim sa pojacala, ali nije mi to bas neka ideja...
Inace sub ima oko 100tinak W ili tako bar pise, a ostali zvucnici su 15W...