Circuit Wiz@rd
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax
Re: Circuit Wiz@rd
moze li meni neko poslati molim vas treba mi i link da skinem taj program imam demo
kome treba program nek se javi na PM..
Moze li tko poslati instalaciju ili c*ack na mail, jer imam demo verziju a treba mi hitno full ? Hvala
Iznad tebe piše, pa sve ti daje elektor,samo izaberi!
[URL=https://meettomy.site]Beautiful Womans in your city[/URL]
- marty.markoh
- Napredujem
Da ,Drago_Zg,ali ljudi čitaju izgleda samo zadnje postove.Topic sam otvorio,nabavio tu verziju Wiz@rda (google...google...google),uploadao(kasnije link "prijavljen" te time obrisan-ali to ne znači da već duže vrijeme ne postoji rezervni)i napisao na kraju da podatke dajem na PM-svi ste ih dobili koji ste tražili.Čovjek na PM (pišem bez sarkazma)pita kako od demo verzije -skinute sa officiala napraviti full-ODGOVOR=NIKAKO jer nema svu "potrebnu opremu"-libs,save funct. ...itd.) Dakle-čemu spam poruke tipa..."meni treba..." ili "imam demo.trebam c*ack..." imate PM -pa pitajte (ili mene ili nekoga od prvih kojima sam dao link da program skinu-ali svakako na PM).Radje razmjenjujte u ovom topicu iskustva u radu s C i r c u i T Wiz@rdom nego spam za spamom
Pozdrav
mARTy
Pozdrav
mARTy
Evo MOMCOVI još jedan itd. Započeo je marty.markoh i otvorio ovaj topic. Nije bilo najmanje zlonamjerno što sam ragistrirao tog momenta na post iznad moga. Znamo svi, tko je donio program na ovaj Forum, a znaš i tko je pretraživao demo verzije.
Sorry!
Sorry!
- marty.markoh
- Napredujem
Ma ,Drago,sve 5-nisam ni ja mislio ništa zlonamjerno-niti želim posebne zasluge-nego jednostavno sam to napisao radi manje spama i lutanja za one koji bi htjeli progy "a malo im se neće" čitati prethodne postove.
Poštovanje i pozdrav
mARTy
Poštovanje i pozdrav
mARTy
-
Moze li novi link do programa i pass na pm ?
moze li i meni novi link i pass bio bih mnogo zahvalan
Dečki, ima ovdje:
Možda vam se posreći.
Code: Select all
kvaz.com/file_circuit+wizard.html
Lijenost je iz raja izašla.
ljudi treba mi hitno ovdje nema nista na ovome zadnjem linku ako more ikako vec danas
ja sam ti reko da cu ti dat linkove kad nadem program..istekli su prosli rapid linkovi ..a je neznam di sam spremio wizarda ..tako da ga prvo moram nac, upploadat...a vremena nemam posto radim..
nema veze ja sam nasao sve i radi sada ko podmazano
- marty.markoh
- Napredujem
marty.markoh wrote:Da ,Drago_Zg,ali ljudi čitaju izgleda samo zadnje postove.....uploadao(kasnije link "prijavljen" te time obrisan-ali to ne znači da već duže vrijeme ne postoji rezervni)i napisao na kraju da podatke dajem na PM-svi ste ih dobili koji ste tražili........imate PM -pa pitajte (ili mene ili nekoga od prvih kojima sam dao link da program skinu-ali svakako na PM).Radje razmjenjujte u ovom topicu iskustva u radu s C i r c u i T Wiz@rdom nego spam za spamom
Pozdrav
mARTy
Zašto ljudi čitaju samo zadnje postove?
Netko je tu lud (lijen?). No dobro, evo još jednom:
Valjda je sad to u redu.
Code: Select all
rapidshare(dot)com/files/105520657/Circuit_Wizard.rar
imam problem pri instalaciji programa, tj neznam ga instalirati.
ide dobro sve dok me pri pokretanju programa ne traži release code.
gdje da uzmem taj kod? trebam li možda c**ck ili nešto drugo?
ide dobro sve dok me pri pokretanju programa ne traži release code.
gdje da uzmem taj kod? trebam li možda c**ck ili nešto drugo?
Pogledaj u mapu koju si skinuo. Ima li u njoj nekakva datoteka nazvana Serial.txt?
sve je riješeno. marty mi je poslao lijek za problem i sve radi OK
Mogu li dobiti ovaj famozni
Release Code
na mail: zorankyu@yahoo.com" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;
Release Code
na mail: zorankyu@yahoo.com" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;
meni se program neće pokrebuti tj prikaže mi se greška "Circuit wizard has not been correctly installed and cannot run in this location [$FBE5]"
probao sam promjeniti mapu u kojoj se nalazi i dalje mi se javlja ta greška prilikom otvaranja programa!
probao sam promjeniti mapu u kojoj se nalazi i dalje mi se javlja ta greška prilikom otvaranja programa!