Nokia 6300 i slušalice
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax, LAF
Nokia 6300 i slušalice
Problem je da nekada telefon nemoze da nadje slusalice, i onda uzmem dzek od slusalica malo naspicam sa sredstvom za pranje prozora i onda ih ukljucim i sve ok, radi 2 dana i onda opet moram isto ponoviti... a kada je hladnije vreme moram "zagrejati" deo kod prikljucka za slusalice da bi ih telefon nasao. Probao sam vise vrsta slusalica i svuda je isto bilo. Da napomenem da kada ih telefon nadje ne gube kontakte nigde. Hvala unapred!
-
- Pocetnik na forumu
Re: Nokia 6300 i slušalice
ma nije ti to nikakav problem to je kod vecina nokia samo kada ti ne prihvati prvi put izvuces slusalicce i opet ih gurnes i tako dok ti ih ne nade
Očito je da taj aparat radi "na guranje". Možda bi bilo dobro pokušati očistiti kontakte na telefonu - alkoholom u koji se natopi štapić sa pamučnim vrhom koji inače služi za čišćenje ušiju i ostalih rupica na humanoidima.
hehehe pa pokušavao sam....kada ocistim radi dva dana i opet po starom, neznam dali bi bilo dobro wd očistiti ?
WD-40? Nikako Samo ćeš zamastiti konektor
kontakt spray
-
- Pocetnik na forumu
ma mene to bas ne smeta hehe ljudi kupite ciglu od mobitela i mir imam onu kantu 3110classic pala je u more dva puta.. pala mi se s prvog kata padala ej kada sam skako s bajkom i onda jos sletim s kotacem na nju u skoli gadam frendove s njom i radi normalno ne steka nista jedino je plastika pukla ali to imam dvije rezevene o da kako je pala u more jace se cuje zvucnik xd
@smejsko dobro da mi si mi rekao, ja danas kupio wd i hteo da naspricam , bas se vidi da su prljavi kontakti, ali neznam cime bi najbolje bilo da ih ocistim
Vidi što ti je napisao elektor
Video sam, problem je što ga nemam, a dosta je skup tako da mi se više isplati odneti u servis da zamenu konektor.
kontakt spray je mozda skuplji ali vrijedi..ako se bavis elektronikom onda mislim stvarno da ga trebas imat..pa i ako se ne bavis nije lose da ga nabavis..ne trosi se on brzo..tako da jedna bocica moze dugo potrajati..moja traje vec skoro god dana..
-
- Pocetnik na forumu
Ovako samo da pitam imas li original slusalice ili neke tamo... jer ja sada imam original slusalice i svaki put kada ukopcam pronade mi prije sam imo adapter sa 3.5mm prikljucka u 2.5mm i drko sam se tako non stop kao ti
lol, citam i nevjerujem... meni na nokii 5800 XM i na staroj 5310 XM slusalice rade bez problema
Dvije ploče jedan izolator,mala moja to je KONDENZATOR...
Imam original slušalice Xpressmusic, kada našpricam jack od slusalica sa sredstvom za čošćenje prozora radi sve normalno i onda posle dan...2 dana se gubi kontakt