evo vec duze vrijeme mi se pojavljuje "prozor" sa slike dole, i bez obzira da li kliknem na send error report ili dont send automatski mi bokira vezu sa netom i nista mi drugo ne preostaje nego da resetujem comp pa iz pocetka sve...ali najgore je to sto se ovaj "prozor" pojavljuje stalno kad god ukljucim comp...pretpostavljam da je ovo posljedica nekog virusa ali opet mi je cudno jer sam skoro formatirao hdd compa i nistalirao novi windows...moze li se ovo nekako rijesiti ili cu opet morati formatirati disk
evo jedva sam ovo uspio napisati a da mi nije pukla veza
Što se tiče virusa provjeri sa antivirusom dali je to to.
A možda se jednostavno velikom windozu ne sviđa neki dio hardvera ili softvera koji si instalirao, probaj u msconfig-u isključivati jedan po jedan od programa koji se aktiviraju pri dizanju sistema, ili u device menageru isključivati dijelove hardvera, pa bi na osnovu toga mogao vidjeti šta koči.
evo sad novi problem:kada udjem u npr. winamp nece da mi pusti nijednu pjesmu koju imam...pise error:i trazi da instaliram neke drajvere
udjem u control panel/souns and audio devices i lijepo mi pise No audio device kako sad to odjednom?gdje da pronadjem drivere, sta da radim
isto tak i meni bilo
nisam mogao pustit pjesme i nije bilo audio device
kod mene je realtek
moraš napravit recovery windowsa i odma neki anti virus
a tek onda vrati spašene podatke jer i sa njima može bit virus pošto se trojanci množe.
ma koristim nod32 2009 i ima jedan sajt na kome preuzimam sifre savkih 10-15 dana jer 2009 verzija naravno nije fr*e pa tako da tamo "kradem sifre" ali ta stranica ne radi svaki dan
uz njega možeš bez problema stavit avast i avg i norton i ni jedan neće smetat drugom
avast i avg su besplatni a norton nije ima puno kodova za norton tak da moš tak
sto se tice mene ja sam uvijek bio za windows ali u zadnje vrijeme nesto me razocaravaju..ali nisam imao prilike koristiti linux i sl pa ne bih znao procijenti koji je bolji...
stvar je ukusa ali sa linuxom ces imati mnogo vecu slobodu a o boljem softveru da ne spominjem.
instaliraj preko virtualne masine pa probaj neki od distroa: fedora, openSUSE, madnriva, ubuntu, ... moj je savet ubuntu jer su uvek up to date sto se svega tice.