Aoyue 2702 lemna stanica ?

Forum o svemu i svačemu, ALI vezanim za elektroniku.

Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax, LAF

Post Reply
Black Angel
Odlično uznapredovao
Odlično uznapredovao

Aoyue 2702 lemna stanica ?

Post by Black Angel »

Pozdrav svima

Previse je za ocekivati da se itko sreo sa doticnim modelom lemne stanice pa me zanima opcenito da li itko ima iskustva sa stanicama ovog proizvodaca (pouzdanost, kvaliteta ?).
Imam nesto ustedevine i jako sam se zagrijao za ovaj model, a moze mi posluziti za sve sto mi ikad u zivotu bude trebalo, od normalnog lemljenja pa sve do kompleksnog smd lemljenja pa mislim da se isplati dati te pare za njega, osim ako je smece....
Radi se o Aoyue 2702 lead fr*e repairing system
http://shop.wiltec.info/product_info.ph ... ystem.html
Neki ce se mozda prekrstit kad vide cijenu ali ja bi to ionako utrosio u jedan drugi hobi kroz iducih pola godine tako da mi je sasvim svejedno...

I najvaznije pitanje na kraju:
Ima li zastupnika za aoyue u hrvatskoj ??

Molim savijete i misljenja.

Lp
Juraj
Korg X5D <3
Shenda

Re: Aoyue 2702 lemna stanica ?

Post by Shenda »

Ako se ne varam... to je jedna od ušminkanih varijanti/trgovačkih naziva našeg starog (dobrog?) Gordaka! :roll:

Mislim da je isplativije kupiti Gordaka za oko 100€... :wink:
pedja089
Administrator sajta
Administrator sajta

Post by pedja089 »

Sto se tice cene, to je jeftino za takvu stvar. Ali nista ti ne mogu reci o njoj, jer se nikad nisam susreo. Po meni ti je mnogo bolja vaijanta GORDAK 952-V, osim ako ti nije preko potreban onaj pistolj za razlemljivanje. Ja iskreno mislim da nije. GORDAK 952-V preporucujem jer je jeftina izuzetno( platio sam je 99eura). A i sto se tice popravke, delovi su lako dostupni(grejaci, vrhovi idt...), a i sto se tice elektronike u njoj smesno je prosta, tako da ni tu ne bi trebalo biti problema. Nije nasminkana, ali odlicno odradjuje posao. Ja sam prezadovoljan sa njom.
EDIT:
@Shenda nisam video tvoj post pa se i ja raspisah...
Black Angel
Odlično uznapredovao
Odlično uznapredovao

Post by Black Angel »

Bas zbog tog pistolja sam se i zagrijao a ima i upijanje dima :twisted:
Koliko sam vidio na njihovoj stranici, svaki rezervni dio je dostupan, ali bas svaki....
Od najmanjeg tranzistora pa do grijaca i kompresora....
Raspitat cu se jos malo o kvaliteti i pouzadanosti prije nego ista odlucim.
Vjerujem da je gordak dobar jer ga preporucujete ali mi je cijena nekako smijesna...
Nasao sam ga na jednom mjestu za 77 eura.
Samo se zbog dvije stvari dvomuim oko njega a to je zato sto mi opis proizvoda nije dovoljno detaljan i zato sto na youtubu nema ni traga gordaku a to mi ne uljeva povjerenje.
Ne kaze sta dobijem u paketu a i ono sto kaze nije mi puno.
Jel ima zastupnik za gordaka ili neka trgovina koja ih drzi u hrvatskoj i sta se sve dobije u paketu sa njim ?
Korg X5D <3
pedja089
Administrator sajta
Administrator sajta

Post by pedja089 »

Evo ovde imas o gordaku:
LINK
Gordaka ne mozes porediti sa Wellerom, ali bez problema zavrsacva posao. lemislica nije bas za oranje po velikim lemovima jer ima tanak vrh, pa joj treba malo vremena. ta cena je super, i nemas sta da brines...
elektor
Pravi forumaš
Pravi forumaš

Post by elektor »

vidio sam da su u chipoteci dobili gordakice..samo pod nekim durgim imenom..al prilicno su im zapaprili cijenu..
http://www.chipoteka.hr/www_new/modules ... 7300083500
Smjesko
Stariji član
Stariji član

Post by Smjesko »

Hm, ako se mogu nabaviti pojedinačni dijelovi, bilo bi dobro razmisliti o samogradnji neke takve igračke. Imam dva industrijska fena kojima su grijači "gecrk" pa bih trebao kupiti samo tu ručkicu s grijačem i malo prilagoditi elektroniku ...
pedja089
Administrator sajta
Administrator sajta

Post by pedja089 »

Mislim da se za 100eura ne isplati zajebavati. Cene su smesne. Osim ako ne bi to radio eto da nesto radis...
Smjesko
Stariji član
Stariji član

Post by Smjesko »

Pa, ne bi se isplatilo zajebavati kad bi baš sve dijelove trebalo kupovati. Meni bi trebao samo grijač, točnije ručka s grijačem. To sigurno košta puno manje od 100 ojra, a osim toga, ostane mi zadovoljstvo samogradnje, zar ne?
Post Reply