Evo ovako opet imam jedan problem što se tiće autoelektrike. U passatu iz 1985 benzinac je otisao jedan relej valda za anjšpric uredjaj koji služi umjesto karboratora, dakle ubrizgava gorivo pomocu dizni isto kao i kod dizel motora samo pod manjim pritiskom. E sad provjeravao sam sve bobina radi struja dolazi na svjecice (to sam siguran tresnuo me visokonaponski kabal) do anjspric uredjaja dolazi gorivo velikom brzinom pomocu pumpe u rezervoaru. Primjetio sam da na diznama (na anjspricu) kada verglam uopce ne ide gorivo odnosno jako malo. Zasto bas mislim da je otisao relej? Zato sto kada sam verglao i opalio kutiji sa relejima auto je bio malo proradio i onda stao. Preblem je u tome sto neznam koji je to relej jer ima 8 releja znam samo 2 zasto sluze jedan za zmigavce a jedan za pumpu za gorivo u rezervoaru (pumpa ne radi kad ga izvadim). Slican problem sa autom vec je bio prije 10 godina i kad ga je odvezao elektricaru bio je u pitanju taj relej za anjspric. E sada ako netko ima semu elektricne instalacije tog automobila bio bi mu jako zahvalan. I da kazem motor je 66 Kw.
Puno hvala svima pozz
VW Passat 1985 anjšpric relej
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax, LAF
Re: VW Passat 1985 anjšpric relej
E jeboga ti.
Kupi ispravan relej od nekih 60A i probaj pronaci koji od tih releja ne radi tako sto ces ih cupati jednog po jednog i stavljati taj novi.
Kupi ispravan relej od nekih 60A i probaj pronaci koji od tih releja ne radi tako sto ces ih cupati jednog po jednog i stavljati taj novi.