RFC
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax, LAF
Re: RFC
reely koji ti je ovo projekt?..ako ti je prvi bilo bi najbolje da ga stavis na led neko vrijeme..i odaberes neko treptalo..vu metar..il tranzistorsko pojacalo..i posto si kupio termostabilnu foliju predpostavljam da zelis raditi transfer postupak plocice..jedan savjet u vezi toga..foto postupak majka
Ovo mi nije 1. projekt.Prvi projekt je bio vu metar(76kn)iz kita kojeg sam zajebo,a od onda ne prestajm sa projektima,makar još neidem u elektrotehničku školu ,ali ići ću
Da,majka,ali meni bolje ispada transfer postupkom(još nije bilo potrebe raditi foto postupkom),valjda sam našao dobru foliju
Evo slike:
(ne)propali projekti:
Moja beba koja još uvijek čeka svijećicu i gorivo(nitro :
Btw:ako netko iz hrvatske ima viška kondenzatorski trimmer 0-45pf-trebaju mi 3 kom nek se javi
Da,majka,ali meni bolje ispada transfer postupkom(još nije bilo potrebe raditi foto postupkom),valjda sam našao dobru foliju
Evo slike:
(ne)propali projekti:
Moja beba koja još uvijek čeka svijećicu i gorivo(nitro :
Btw:ako netko iz hrvatske ima viška kondenzatorski trimmer 0-45pf-trebaju mi 3 kom nek se javi
Imam ja... al' sam glupREELY wrote: Btw:ako netko iz hrvatske ima viška kondenzatorski trimmer 0-45pf-trebaju mi 3 kom nek se javi
Eh... moram ti se zahvaliti što si mi napomenuo moju glupost... sad imam izgovor da ne učim matematiku!
Btw. dečki... ne tako žestoko! I najduži put počinje prvim korakom... Istina da bi ja prvo iskupio sve dijelove, pa tek onda kupovao foliju i pravio pločicu... ali možda REELY hoda unatrag?
Impresivna kolekcija (ne)propalih projekata... već vidim i jadnu Veronicu na istoj hrpi...
Pa ja i jesam kupio sve dijelove,ali čudo da je ovaj iz chipoteke uopće skužio da mi dijelove treba dat...ono čeg nema uopće nije rekao,samo šuti i stavlja,misliš da ti je sve stavio,a onda u autu skužim da mi nije dao kond 10pf ,umjesto 2 on da 1,e odem ja u elmatis taj isti dan,i tamo se ja zajebem:lol:,umjesto 3 trimmera ja kažem da mi treba jedan ,a oni nemaju kondenzator od 10pf nego od 12 ali kaže da nema velike razlike...pa šta vi kažete
btw:izkomentirajte novu ploćicu,a ne (ne)propale projekte .Nadam se da ću kada završim ovo staviti pod temu "gotovi projekti":lol:
btw:izkomentirajte novu ploćicu,a ne (ne)propale projekte .Nadam se da ću kada završim ovo staviti pod temu "gotovi projekti":lol:
- Black Angel
- Odlično uznapredovao
Evo budem ja komentirao plocicu kad vec zahtjevas.....
Cemu tolika plocetina za tih 10-ak djelova ???
Mogao si bez problema to napravit na pola one plocice
Cemu tolika plocetina za tih 10-ak djelova ???
Mogao si bez problema to napravit na pola one plocice
Korg X5D <3
- Black Angel
- Odlično uznapredovao
A znaci ipak ne zelis da je komentiramo
Ja sam samo jedanput okom preletio preko teme pa znam da je 0.2mm zica i 14 zavoja....
Ja sam samo jedanput okom preletio preko teme pa znam da je 0.2mm zica i 14 zavoja....
Korg X5D <3
Pa kad je rekao da "zahtjevam",a ja sam samo rekao da komentirate,a ne da zahtjevam da komentirate...ali to više nema veze...JELDA
@shenda pa daj odgovori na pitanje koje sam postavio,ako nećeš nemoraš ,a ako znaš odgovor,onda odgovori na pitanje koje sam pitao,a ne ono koje nisam
@shenda pa daj odgovori na pitanje koje sam postavio,ako nećeš nemoraš ,a ako znaš odgovor,onda odgovori na pitanje koje sam pitao,a ne ono koje nisam
-
- Napredujem
majke mi na ovom forumu nikad nije dosadno, barem od kad je REELY postao član.