Treba mi LM150 ili LM350
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax, LAF
Treba mi LM150 ili LM350
Znaci treba mi LM150 ili LM350. Ko ima neka posalje jedan komad a ja cu mu poslati pare, naravno. Ovo mi treba pod hitno!
- Feko
- Stariji član
Re: Treba mi LM150 ili LM350
covjek s garazom ih sigurno ima
LM 317T. da li taj može? Nisam uspoređivao, pa pogledaj.
[URL=https://meettomy.site]Beautiful Womans in your city[/URL]
- Feko
- Stariji član
Teško, LM150 i 350 su za struje do 3A pa čak i 4A ako je razlika ulaznog/izlaznog napona manja od 10V
LM317 ne moze, njega i hocu da izbacim iz uredjaja
buco ce mi poslati, javio se juce
Posto je on u hrvatskoj, bilo bi dobro da ako neko ima u BIH ovo da mi posalje? Treba mi do petka!
Posto je on u hrvatskoj, bilo bi dobro da ako neko ima u BIH ovo da mi posalje? Treba mi do petka!
Trax, nek pošalje na mene u Rakovicu, poste restante, ja skoknem i šaljem iz Bihaća za Tuzlu... Trebao bi i ja poslati neke stvarčice...
poslano jutros, ali što se mene tiče, može, imam još 1kom. Šalji adresu na PM, pa da ga spasimo
Mogu da ti porucim iz http://www.mgelectronic.co.yu/" onclick="window.open(this.href);return false;
Buco...
Ako si poslao... teško da će stići prije nego da šalješ meni pa onda... to bi u srijedu bilo u Rakovici, pa ako ja odmah pošaljem... hah... možda u petak stigne do Traxa...
Kako se dogovorite... Neka Trax kaže!
Ako si poslao... teško da će stići prije nego da šalješ meni pa onda... to bi u srijedu bilo u Rakovici, pa ako ja odmah pošaljem... hah... možda u petak stigne do Traxa...
Kako se dogovorite... Neka Trax kaže!
Mozete vi to poslati medjusobno, nemam nista protiv! Uglavnom, meni iz Engleske stigne pismo za 7 dana ovdje u Tuzlu, tako da ako iz Hrvatske ne dodje za tih 7 dana - jebaji ga onda.
Razmisli što ti treba još. Izgleda, da ču ovih dana putovati za Tuzlu. Ako bude na "lageru" uzimam sa sobom, ako ne ... što se može
Javi na PM.
Javi na PM.
Ok direktore