Last Massage
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax
-
- Pocetnik na forumu
Last Massage
Pozdrav,
evo ja živim u Hrvatskoj na sjeveru
bavim se elektronikom, informatikom, interneto, fotografijom
trenutno sam 4 razred elektrotehničke škole - smjer mehatronika.
toliko od mene
evo ja živim u Hrvatskoj na sjeveru
bavim se elektronikom, informatikom, interneto, fotografijom
trenutno sam 4 razred elektrotehničke škole - smjer mehatronika.
toliko od mene
- mihajlo 1000
- Penjem se :)
Re: Last Massage
kakvo je to ime "posljednja poruka" de reci neko ime koje se pamti.pppooozzz i welcome i nemoj da se ljutiš..
-
- Pocetnik na forumu
eto tako, nisam baš maštovit )
- Black Angel
- Odlično uznapredovao
Nisam ni ja....
Kad sam se registrirao za jedan sajt, toliko me ispizdio sa onim "name taken" da sam mu kao nick napisao puno jako ruznih rijeci ali kako ima i mladih osoba koje prate ovaj forum suzdrzat cu se od tog da napisem kako je isao
Kad sam se registrirao za jedan sajt, toliko me ispizdio sa onim "name taken" da sam mu kao nick napisao puno jako ruznih rijeci ali kako ima i mladih osoba koje prate ovaj forum suzdrzat cu se od tog da napisem kako je isao
Korg X5D <3
Sad kad sam vec otvorio ovo , a pomislio sam da netko odlazi pa da bude neka feštica ..odojki , janjci i tak ..
Pun razocarenja sjetih se jedne svoje registracije ,ništa nije prolazilo ..od jada napišem "dosta više " .u smislu dosta više tog sranja ...kako ne prihvaca razmak ispalo je dostaviše ..
btw. dobrodošao
Pun razocarenja sjetih se jedne svoje registracije ,ništa nije prolazilo ..od jada napišem "dosta više " .u smislu dosta više tog sranja ...kako ne prihvaca razmak ispalo je dostaviše ..
btw. dobrodošao
Koliko sam iz svega ovog shvatio, kao zadnju poruku (last mEssage) ti nudiš masažu (last mAssage)
Pozdrav kolega, ja također idem u Elektrotehničku i Prometnu školu, u Osijeku, smjer - mehatronika
Edit: U nedoumici sam, dal padam ili prolazim prvi razred
Edit: U nedoumici sam, dal padam ili prolazim prvi razred
Ma niš' se ti ne brini. Ako ne prođeš iz prvog pokušaja, proći ćeš iz trećeg.
U mom selu ima jedan slučaj koji je prošao prvi razred s odličnim uspjehom - ali iz trećeg pokušaja. Najzanimljivije je to što se radi o prvom razredu osnovne škole.
U mom selu ima jedan slučaj koji je prošao prvi razred s odličnim uspjehom - ali iz trećeg pokušaja. Najzanimljivije je to što se radi o prvom razredu osnovne škole.
-
- Pocetnik na forumu
Re: Last Message
Smjesko wrote:Koliko sam iz svega ovog shvatio, kao zadnju poruku (last mEssage) ti nudiš masažu (last mAssage)
ma da, zamijenih jendno slovo (važno slovo), a jbg*** šta malo slova čini :DD