buco22, Joined:03-01-2009, 03:30
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax
buco22, Joined:03-01-2009, 03:30
ukraden mi je post u kojem sam se bio predstavio, a ne sjećam se što sam tamo lagao...
Dakle, iz ZG-a sam, 48 više-manje lijepih godina, aviomehaničar-elektroničar (bez staža u struci, osim prakse u Trans-adriji i Zmaju ). Radio sam svašta, a zadnjih 16 g. grafičku pripremu i sve što donosi lovu.
Hobby - elektronika, šerafljenje po "kinezu", popravljanje nepopravljivog . Razmišljam o malolitražnim kućama, vjetrenjačama, solarnoj energiji...
Smeta mi globalizacija i brzina "tehnološkog napretka" - mislim da to nema smisla. Trebalo bi to nekako usporiti - dozirati. Nemoguće, na žalost.
I na kraju, što sam stariji, lakše usklađujem želje i mogućnosti.
.
Dakle, iz ZG-a sam, 48 više-manje lijepih godina, aviomehaničar-elektroničar (bez staža u struci, osim prakse u Trans-adriji i Zmaju ). Radio sam svašta, a zadnjih 16 g. grafičku pripremu i sve što donosi lovu.
Hobby - elektronika, šerafljenje po "kinezu", popravljanje nepopravljivog . Razmišljam o malolitražnim kućama, vjetrenjačama, solarnoj energiji...
Smeta mi globalizacija i brzina "tehnološkog napretka" - mislim da to nema smisla. Trebalo bi to nekako usporiti - dozirati. Nemoguće, na žalost.
I na kraju, što sam stariji, lakše usklađujem želje i mogućnosti.
.
- Black Angel
- Odlično uznapredovao
Re: buco22, Joined:03-01-2009, 03:30
Ne prilagodava se tehnologija nama nego mi tehnologiji.....
Ko se neuspije prilagodit, izvisit ce
No za 20 godina cemo svi ispast iz fore jer ce elektronika postat prekomplicirana za kucnu izradu (smd, mikro i nano tehnologija).
Ko se neuspije prilagodit, izvisit ce
No za 20 godina cemo svi ispast iz fore jer ce elektronika postat prekomplicirana za kucnu izradu (smd, mikro i nano tehnologija).
Korg X5D <3
nije stvar u prilagodbi, ljudsko biće prilagoditi će se svemu, ako mora. Pitanje je dali nam to "sve" treba ili ne...
Što se tiče "izvisit će" - uvijek je bilo "neprilagođenih" u kulturnom, socijalnom ili tehnološkom smislu i svi oni proživjeli su ili će proživjeti svoj život. Ovako ili onako... Život je masovna pojava.
Baka mi je prošle godine umrla u 100-toj a da nikada nikoga nije nazvala na telefon. Javljala se uredno (ako je čula zvonjavu), ali nazvati jednostavno nije htjela. Nikada.
Što se tiče "izvisit će" - uvijek je bilo "neprilagođenih" u kulturnom, socijalnom ili tehnološkom smislu i svi oni proživjeli su ili će proživjeti svoj život. Ovako ili onako... Život je masovna pojava.
Baka mi je prošle godine umrla u 100-toj a da nikada nikoga nije nazvala na telefon. Javljala se uredno (ako je čula zvonjavu), ali nazvati jednostavno nije htjela. Nikada.
- Feko
- Stariji član
...zato je i doživjela 100 godina...ja ću biti sretan ako doživim 70-u....sa lemilicom u ruci
ma samo zdrav život (špek, čvarci i kobasice ), po koja kapljica, dobra snaša i 100-tka je tu.
Sekiracija strogo zabranjena!
Život mora biti jednostavan.
Ima da odyebem telefon... !Feko wrote:...zato je i doživjela 100 godina...
moj deda je do 75. bez noge popravljao auteFeko wrote:...zato je i doživjela 100 godina...ja ću biti sretan ako doživim 70-u....sa lemilicom u ruci
Dvije ploče jedan izolator,mala moja to je KONDENZATOR...
uracunava li se tu: spavanje, jedenje i opet spavanje (tu i tam bit za kompom)buco22 wrote:ma samo zdrav život (špek, čvarci i kobasice ), po koja kapljica, dobra snaša i 100-tka je tu.
race king, brzo nađi snašu jer ti se loše piše
hahaha