Rolling Door Motor Remote Controller
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax
Rolling Door Motor Remote Controller
Pozdrav svima
Meni treba schema za (Rolling Door Motor Remote Controller) vrata na klizanje. Imam motor koi radi na 35V ali kako mogu preko nekog daljinskog ureda da ide levo ili desno. Ako na neko za neki kit ili schemu neka pise. Znci na danjinsom da ima open/close i moze i stop(to je predajnik), i prijemnik koj ce da puti 35v na jednu ili drugu stranu.
Ili ako moze da se iskoristi centralni za auto?????
Mislim sa sam do nede bijo jasan
Hvala unapred
Meni treba schema za (Rolling Door Motor Remote Controller) vrata na klizanje. Imam motor koi radi na 35V ali kako mogu preko nekog daljinskog ureda da ide levo ili desno. Ako na neko za neki kit ili schemu neka pise. Znci na danjinsom da ima open/close i moze i stop(to je predajnik), i prijemnik koj ce da puti 35v na jednu ili drugu stranu.
Ili ako moze da se iskoristi centralni za auto?????
Mislim sa sam do nede bijo jasan
Hvala unapred
Re: Rolling Door Motor Remote Controller
bila tema, sve sa semama i objasnjenima.
potrazi malo
potrazi malo
Nije moguce da niko nezna, ajmo ljudi pisite nesto dajte mi utehu
lenj si
lepo sam ti rekao da ima na forumu i da potrazis. dovoljno je upisati u searsh kapija. a mi nismo duzni da to radimo umesto tebe ali evo, meni nije tesko napisati 6 slova i kopirati link
izvoli link do teme
http://www.elektronika.ba/forum/viewtop ... lit=kapija" onclick="window.open(this.href);return false;
a evo da ne moras ni citati puno i link do seme
http://www.elektronika.ba/forum/uploadz ... 4_Sema.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
lepo sam ti rekao da ima na forumu i da potrazis. dovoljno je upisati u searsh kapija. a mi nismo duzni da to radimo umesto tebe ali evo, meni nije tesko napisati 6 slova i kopirati link
izvoli link do teme
http://www.elektronika.ba/forum/viewtop ... lit=kapija" onclick="window.open(this.href);return false;
a evo da ne moras ni citati puno i link do seme
http://www.elektronika.ba/forum/uploadz ... 4_Sema.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Pedja nije ovo uredu sa tvoje strane Trebas da napravis i da odneses coveku da namestis to a ne samo linkve da dajes
a mozda bi i napravio kad bi znao
-
- Pravo uznapredovao :)
Ja neznam (zaboravio)! Šta možeš, godine!ebivetar wrote:Nije moguce da niko nezna, ajmo ljudi pisite nesto dajte mi utehu
Real Radios Glow in the Dark!
- Feko
- Stariji član
@Branez, sada lijepo da obnoviš znanje, skokneš do Makedonije, okupaš se u Ohridskom jezeru ili hladnom Drim-u napraviš i ugradiš vrata, kupiš za svoje zemljake ćeten alvu i svi zadovoljni
-
A jel' treba viza? Inače odma' krečem!
Hvala decki to je to
A sto se tice odmora i biznisa izvolte, Ohritsko je blizu, hladna voda u jezeru, biznis, sve na jednom mestu.
Jos neko da nem plati i to je to ZIVOT SNOVA
Pozdrav svima
A sto se tice odmora i biznisa izvolte, Ohritsko je blizu, hladna voda u jezeru, biznis, sve na jednom mestu.
Jos neko da nem plati i to je to ZIVOT SNOVA
Pozdrav svima
-
Čuvaj da ti ne dođe previše majstora. Ja dolazim sa kombijem punim stručnjaka. Svi vole dobro jesti, piti i ....