evo sad se setih ima resenje i za taj tvoj virus.
setih se da sam ga kod druga sredio
napravis novi text dokument. ostavis ga praznog i napises ime rundll.exe
naravno pri reimenovanju moras staviti da ti se vidi i ekstenzija. da bi mogao obrisati .txt
naravno kada te pita dali si siguran da zelis promeniti ekstenziju ti kliknes yes
zatim ides copy ili cut na taj fajl sto si napravio
kada to uradis onda otvoris C:\WINDOWS\system32
zatim otvoris task menager i ides desnim klikom na procas rundll32.exe i onda end process tree
kada mu ponistis proces onda brzo ides paste u ovaj folder sto si otvorio.
pitace te dali zelis da prekopiras preko postojeceg fajla i ti naravno reci mu da zelis, i resio si se tog smeca.
restartuj komp i sve bi trebalo biti u redu.
samo moras brzo ici paste posle ukidanja procesa jer se proces stalno sam ponovo pokrece
Rundll32
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax, LAF
Re: Rundll32
Ma na lapotpu imam vistu a na kompu xp..tako da se moram premjestat s laptopa na komp da bi raspakiro arhivu..pa je ponovno prebacit na laptop posto koristim gotovo samo njega..voltmetar220 wrote:Ovo baš i ne razumijem. Kako ti to raspakiraš arhive bez kompaelektor wrote:dosadilo mi za svaku skinutu glupost ic na komp da bi raspakiro arhivu
Ozbiljno cu razmisliti o stavljanu sedmice..jer sam ionako mislio vistu srusiti..prilicno sam razocaran njome..
mozda bi bilo dobro otvoriti posebnu temu o 7..di bi se moglo o njoj raspravljati..savjeti..neke smjernice..i to..