kao sto tema kaze...
ovih dana treba da idem sa drugarom u sa. pa bi usput kupio nekih sitnica (komponenti) pa me zanima gde u gradu ima toga ?
ako moze sajt da vidim sta ima i malo detaljnije objasnjenje gde se tacno nalazi objekat posto sarajevo ne poznajem nikako ali u svakom slucaju mislim da sa google earthom malo "prosetam" prije nego sto krenem da znam bar gdje idem otprilike.
sad gledam bas,sajt im je haos bezveze.
a i katalog sto sam skinuo neradi to jest neradi pretraga a nema ni cijena,izbaci neku gresku cim se ukuca trazena komponenta.
jel imaju jos neki?
Ja imam jedan od prosle godine, al' je prevelik.
Najbolje napravi spisak sta ti treba, posalji im mailom, i reci nek ti posalju ukupnu cijenu, pa ako ti odgovara, reci nek ti spakuju, i kad budes u Sarajevu, samo odes, pokupis svoje dijelove i platis.
Ako te interesuje nesto posebno, cemu neznas cijenu (ni okvirno), napisi ovdje pa cu ti pogledat u katalogu.
...kada posisaš sva vesla, tada Nikola si Tesla, s pravom mozes reci da je struja tvoja...
okvirno znam cijene,valjda ne odstupaju mnogo od ostalih.
a trebalo bi tu svacega,znas i sam kako to ide a znas onu foru "pare nisu problem,al' para nema!"
hvala ljudi za pomoc ali sam se snasao za narucivanje preko jednog tv servisera pa cu kad mi nesto treba narucit preko njega iz rselektronic-a.
a izdenadnom promenom plana sam danas isao u banjaluku umjesto u sarajevo pa sam otisao usput do elektronika.rs.ba i na moje veliko izdenadjenje stanje lagera im je jako slabo tako da se mogu kupiti samo neke bas najosnovnije stvari ali sta da se radi.