Light Show - (rad za natjecanje)
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax
Re: Light Show - (rad za natjecanje)
Ma govna jedna. Prošle godine bio neki tip sa rezačem stiropora ( ). To je u jednoj dasci probušena rupa, kroz tu rupu provučena bakrena žica i ispod je spojena na lemilicu. I super, uključiš lemilicu i za*ebavaš se sa stiroporom. Wauu jbt, koji će mi ko k u životu. A malo bolje radove iz elektronike nema šanse da pozovu . Đubrad jedna, više ne idem tamo u dom tehnike, doći ću samo kada bude bilo natjecanje. Ionako tamo ništa ne radim, sve kod kuće radim. Imamo profesora kretena, voditelja još većeg kretena i ništa opreme i dijelova. Hvala bogu pa to ne plaćam
Slasem se s voltmetrom. Nego bilo malih promjena koliko vidim ovi su uzeli veci monitor ali opet je iza plexy. A marjan stavio ovo 93
Ma budale, diplome su dobile samo one kućice, da su ih bar učenici radili... Ja sam došao 1. na elektronici i za nagradu dobio slušalice i USB stick
- Black Angel
- Odlično uznapredovao
Hahahaha.......
Jesu te zajebali
Ja sam prosle godine dobio web kameru.
Recesija trese.......
A jesu li barem kvalitetne slusalice za mjuzu ili neke smece za msn ?
Jesu te zajebali
Ja sam prosle godine dobio web kameru.
Recesija trese.......
A jesu li barem kvalitetne slusalice za mjuzu ili neke smece za msn ?
Korg X5D <3
ĐUBRAD, YEBALO IH NATJECANJE, SADA DIJELE SLUŠALICE I USB STICK ZA PRVO MJESTO! FUJ!
Sta onda rade natjecanja, trebali bi samo prvom dati nesto ali postenovoltmetar220 wrote:ĐUBRAD, YEBALO IH NATJECANJE, SADA DIJELE SLUŠALICE I USB STICK ZA PRVO MJESTO! FUJ!
- Black Angel
- Odlično uznapredovao
A cujes.....neznam za ovu godinu ali prva mjesta iz nekih ozbiljnijih polja su prosle godine dobila 10 dana u briselu........
Korg X5D <3
Pa ne mogu reć da su baš loše.. USB stick je 4GB a ovaj što je čitao imena se je na početku ispričao što nisu našli vrijednije nagradeBlack Angel wrote:A jesu li barem kvalitetne slusalice za mjuzu ili neke smece za msn ?
Nije mi žao što sam išao jer ću najvjerovatnije dobiti bon za 1000kn (dijele svake godine 1,2,3. mjestu na državnim, međunarodnim natjecanjima) za neku informatičku opremu
txs5280 slažem se, trebalo bi biti nešto posebno barem za prva mjesta.. bilo nas je 32, a ja sam tamo igrao tetris umjesto da radim i mislio sam da ću biti 7-8 a ono pogledam 1. a ovaj ispod mene ima 7 bodova manje
A prošle godine 1. 2. i 3. mjesto su imali direktan upis u srednju školu, a oni koji su već u srednjoj, onda neke bodove za fax.pepi wrote:Nije mi žao što sam išao jer ću najvjerovatnije dobiti bon za 1000kn (dijele svake godine 1,2,3. mjestu na državnim, međunarodnim natjecanjima) za neku informatičku opremu
Mislim da je tako za ovu godinu isto, moram pitat.
neki u dobili put u Bugarsku...voltmetar220 wrote:ĐUBRAD, YEBALO IH NATJECANJE, SADA DIJELE SLUŠALICE I USB STICK ZA PRVO MJESTO! FUJ!
@pepi cestitam na prvom mjestu
Dvije ploče jedan izolator,mala moja to je KONDENZATOR...
@pepi koji je tvoj projekt? oprosti ako si već napisao, ali nisam nigdje pronašao pa eto pitam.
sto se tice nagrade nije to tolko bitna nagrada nego kad dobijes diplomu da si
nesto postigao
@pepi ni ja nisam nasao koj je tvoj rad
cestitam
nesto postigao
@pepi ni ja nisam nasao koj je tvoj rad
cestitam
Sačuvajte drveće => pojedite dabra.
po meni nije bitna ni diploma ni nagrada ni to sto si postigao nesto, mnogo je bitniji osecaj kad ukljucis a ono proradi, i onda si svestan da umes nesto stvoriti svojim rukama...
diplome, nagrade, pare sve je to prolazno, a znanje nije`
diplome, nagrade, pare sve je to prolazno, a znanje nije`
@Peđa, slažem se s tobom. To mi je jedan od najljepših osjećaja
@Race King, kako si ti prošao?
Čestitke svima koji su bili na natjecanju.
Ja se kod kuće igram sa svojim light show-om . Malo ću ga unaprijediti. Ovih dana lega će mi dati jedan stalak od mikrofona. Na taj stalak će ići žarulje
@Race King, kako si ti prošao?
Čestitke svima koji su bili na natjecanju.
Ja se kod kuće igram sa svojim light show-om . Malo ću ga unaprijediti. Ovih dana lega će mi dati jedan stalak od mikrofona. Na taj stalak će ići žarulje
nisu me odabrali za onu arku, a na smotri nema poredka po mjestima...voltmetar220 wrote: @Race King, kako si ti prošao?
ali zato uskoro pocinjem radit na novom projektu za sljedecu godinu
Dvije ploče jedan izolator,mala moja to je KONDENZATOR...
Ne znam kako je to tamo kod vas, ali znam ja kad sam bio prvo mjesto dobio sam knjigu iz Fizike
Moj lega iz škole, koji je prvi na državnom iz elektronike, ide predstavljati neke radove u Belgiju il tako nešta . Nisam ga baš skužio šta mi je rekao. @Race King, znaš li ti nešto o tome?
- Black Angel
- Odlično uznapredovao
On i jos 10-ak prvaka idu 7 dana gore u belgiju (brisel) na svjetsku izlozbu inovacija.
Putuje se busom 2 dana tamo i 2 dana nazad.
Smjesteni su po hrvatskim obiteljima koje radu u hrvatskom veleposlanstvu.
Reci prijatelju da ponese jednu praznu torbu u kojoj ce teglit pive i cokoladu
Mi smo se prosle godine zajebali i nismo ponjeli te torbe pa je bilo vucaranja plasticnih vrecica
A moze skovat i neki plan jer idu razledavati najveci svjetski muzej dijamanata
Putuje se busom 2 dana tamo i 2 dana nazad.
Smjesteni su po hrvatskim obiteljima koje radu u hrvatskom veleposlanstvu.
Reci prijatelju da ponese jednu praznu torbu u kojoj ce teglit pive i cokoladu
Mi smo se prosle godine zajebali i nismo ponjeli te torbe pa je bilo vucaranja plasticnih vrecica
A moze skovat i neki plan jer idu razledavati najveci svjetski muzej dijamanata
Korg X5D <3