Interesuje me da li se ovi kljucevi dadu preraditi da bi palili drugo vozilo(iskljucivo mercedes sa takvom kontak bravom)?
Ili je potreban poseban sklop za palenje automobila a da nejde preko kljuca?Jos me interesuje da kako je to moguce da pale Bmw X5 bez kljuca ili sam u krivu?
TI sto su palili te X5-ice po zagrebu "bez" kljuca su imali servisni kljuc i lijepo kulturno su ulazili u auta i odvlacili ih u srbiju ili gdje vec sve "legalno"
maher_ wrote:TI sto su palili te X5-ice po zagrebu "bez" kljuca su imali servisni kljuc i lijepo kulturno su ulazili u auta i odvlacili ih u srbiju ili gdje vec sve "legalno"
Sta su onda nabavili 26 kljuceva prek servisa to mora bit gadna veza u murji a i u tomiću ili nekom od ostalih servisa,a vjerovatno su ih cak legalno vozili preko granice.
Ovog sam slikao,i nebi rekao da su imali kljuc,jer je brava na vratima polomljena i vrata su malo popigana a vjerovatno ih je nesto omelo u kradi samog vozila,dakle vjerovatno ih stavljaju u pogon bez kljuca
ne mora znaciti da im je trebalo 26 kljuceva, a preko granice su prevezeni "legalno" tj. neko ih je izbriso iz baze ukradenih auta dok su prelazili granicu i nakon prelaska ponovo vratio nazad.
maher_ wrote:ne mora znaciti da im je trebalo 26 kljuceva, a preko granice su prevezeni "legalno" tj. neko ih je izbriso iz baze ukradenih auta dok su prelazili granicu i nakon prelaska ponovo vratio nazad.
nisu sve palili sa kljucevima to je ziher,ima neka shema kak ih stavljaju u pogon
Malo je van teme, ali sam cuo za sistem kradje novih automobila. Vlasniku prodaju auto sa pogresnim brojem sasije i motora, ukradu isti auto i posle toga legalno registruju sa pravim brojevima.
a sta ce ti to sta ces doci do tipa i reci daj mi daljinski na 5 min bez brige necu ti maznuti poslje auto kada taj kod satvimn u drugi chip to je glupost don¨t wory be capy