vag je dobar imam onaj bez podrske za can, a nabavio sam i elm scan iso , tako da prof redom dolaze dole na skeniranje , do djaba !!!pozz i nemoj odustati od toga da upises fax...
Ne brini se Shenda, kad radim, ne stizem ni otvorit forum, pisem samo kad sam besposlen
@grunf, novi VAG COM uredjaj (cini mi se oko 200-250e) radi cak i brze od fabrickog dijag. uredjaja, ali ipak bi vise volio neki univerzalniji, no o tom po tom
...kada posisaš sva vesla, tada Nikola si Tesla, s pravom mozes reci da je struja tvoja...
Servisiram maticne ploce za racunare. Profesionalno od davne 1995.
Kinezi su preuzeli kormilo i obaraju cene, sve je besmislenije popravljati, pa se polako vracam u ozbiljnije vode, industrijsku i medicinsku elektroniku.
U svakom slucaju - servis elektronike.
-Dakle elektronikom sam se bavio jos u osnovnoj i to je sve pocelo od sjedenja i piljenja u to što otac radi,zatim sam lagano počeo i na tehničkoj kulturi kako se koji element zove. I s time sam se bavio samo u sedmom i osmom razredu.Zatim sam u srednju pošao za Elektroinstalatera i počeo učiti više o Električnim instalacijama i Telekomunikaciji i eto me sada sam 2. godina...Poslije škole planiram upisati četvrti stupanj i polagati državnu maturu a nakon toga ići na prometni fakultet smjer Telekomunikacija ili na CISCO Akademiju...
Po školi sam strojarski tehničar, a po onom čime se bavim trgovac, strojar, mehaničar, finomehaničar, optičar, limar, bravar, tokar, glodač, poljoprivrednik, elektroničar, električar, ne nužno ovim redosljedom...
Živ ti meni bio prijatelju . Sad si dobro krenuo, lagano elektronika, a ne motika, lopata i ostale poljodjelske alatke , ima tko će se poljoprivredom od sad zabavljati (ulaz do tvog, ).
Cezare, star sam i nemoćan, ali poslušaj moj savjet ....
Pozdrav ekipa !da se ujedno predstavim i "oźivim temu.zavrsio sam za elektronicara telekimunikacija u Tuzli,bavio se svim i svacim a trenutno pravim ORTOPEDSKA pomagala.75-o sam godiste.tema je super a moj problem je invertor napoma za centralno grojanje .