Zbunjivanje safety door-a
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax, LAF
Zbunjivanje safety door-a
Kada idete u market ili veći trgovački lanac, na ulazu je često osim zaštitara i onaj safety senzor koji odma reagira na ukradenu robu. Danas kad sam ulazio kod optičara senzor je reagirao ko lud, pištao je 5 puta na moj ruksak. Kod sebe sam imao sljedeće: "2 feritna trafa, puno integralaca, digitalni multimetar, 20Kn u željezu 4X5Kn, mobitel, veliku kaskadu, puno žice raznih promjera, 4X 9V baterije, punjač za mob, mali magnet, miš od kompjutera, analogni VU-metar, itd...
Pa ja vas pitam što je moglo zbuniti taj senzor. Pun sam mržnje jer su me na izlazu iz optike zaustavili i optužili me da sam krao maočale, pih, koji idiuti. Ja idem optičaru krast naočale, I naravno da se uvjere u moju nevinost pretražili su mi ruksak, i pritom slupali pola toga. Sad me zanima što smeta senzoru, pa da to u manjim količinama podvalim slučajnim prolaznicima, i nekim sumnjivim avtarima i osvečujem se. Ajd, odgovori neko .
Pa ja vas pitam što je moglo zbuniti taj senzor. Pun sam mržnje jer su me na izlazu iz optike zaustavili i optužili me da sam krao maočale, pih, koji idiuti. Ja idem optičaru krast naočale, I naravno da se uvjere u moju nevinost pretražili su mi ruksak, i pritom slupali pola toga. Sad me zanima što smeta senzoru, pa da to u manjim količinama podvalim slučajnim prolaznicima, i nekim sumnjivim avtarima i osvečujem se. Ajd, odgovori neko .
Re: Zbunjivanje safety door-a
LOL ahahahaisa wrote:Kod sebe sam imao sljedeće: "2 feritna trafa, puno integralaca, digitalni multimetar, 20Kn u željezu 4X5Kn, mobitel, veliku kaskadu, puno žice raznih promjera, 4X 9V baterije, punjač za mob, mali magnet, miš od kompjutera, analogni VU-metar, itd...
To uvijek nosis sa sobom pola labaratorije
Stavljaj jednu po jednu stvar u dzep, i prolazi tuda, pa ces saznati sta ga ometa... btw reci i nama kad saznas
Može male količine tipa onaj iz starog zvučnika, bacim ga sa 3 kata i skupim sitne komadiće? Ili napravim jaki elektromagnet, i kad prolaze ljudi kraj senzora ja izvana uključim taj magnet. Btw u torbi nisam imao magnet. Imo sam iz starog telefona onaj magnet na zvoncu, malo je još ostao namagnetiziran.
-
- Pravo uznapredovao :)
-
Znači mogu uzet veliki elektromagnet, recimo veličine ruksaka, šta securety zna što ja nosim u torbi, i baterija od aku bušilke, ja stojim izvana, kao nešto razgledavam, i kad prolaze kupci samo pritisnem taster koji stavlja u pogon magnet. Možda bi mogla ekipa neš zdipit i ja zbunim door kao da nisu ništa uzeli, HAHAHAHAHAH, kof...kof, malo me guši pa opet HAHAHAHAH.
Šalim se na račun glupe mašhinerije. U svakom slučaju probat ću ovo prvo. Javim daljni tjek događanja...hehehe
Šalim se na račun glupe mašhinerije. U svakom slučaju probat ću ovo prvo. Javim daljni tjek događanja...hehehe
-