el se ikad nekom desilo...

Forum koji ne mora biti vezan za elektroniku ali u kojem vrijede pravila foruma!

Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax, LAF

Post Reply
Vecc
Pocetnik na forumu
Pocetnik na forumu

el se ikad nekom desilo...

Post by Vecc »

ovako el se ikad desilo kome da mu zbog hebene elektre koja je ljena da na svaki stup sa vodovima za struju stavi gromobran neg stave na svaki 20. desilo da kad spichi grom u to da mu prek uticnice udje u modem a prek modema sprzi 2 kompjutera i da modem naravno i jedan tv a sto je najbolje kao sta svi znate garancija nepokriva udare groma!!! :azdaja:

sad moram sve pare spremat za novu graficku sva sreca sto je sam ona osla a na 2. kompu je maticna osla tome nema spasa mora se sve kupovat :(

sad jedva vucem iz grafe koja je riknila 8 bita grafiku 640 x 480 :(
Please help noob-u

Struja je jedina zena koju nesmijete dirati !!!

Ljudsko tijelo pruža manji otpor ako je pod utjecajem alkohola a pogotovo žene!
buco22
Pravo uznapredovao :)
Pravo uznapredovao :)

Re: el se ikad nekom desilo...

Post by buco22 »

sada znaš čemu služi PRENAPONSKA ZAŠTITA - http://www.chipoteka.hr/www_new/modules ... 3571000597" onclick="window.open(this.href);return false;
pepi
Odlično uznapredovao
Odlično uznapredovao

Post by pepi »

U modem preko utičnice pa u grafičku? To se sigurno nije desilo. Meni je grom jednom spržio dial-up modem, ništa više (ne preko utičnice nego preko telefonske linije)
Vecc
Pocetnik na forumu
Pocetnik na forumu

Post by Vecc »

ma ni u telefonsku liniju kad telefon radi je sam onaj adsl spliter roknio al znam di je u stup sa vodovima za struju udarilo sve su se zice razbacale al sta je najbolje te zice nisu onak klasicne da imas onih 4-5 zica na onom stupu na krovu kuce neg su prije godinu dana stavili pred kuce neke betonske stupove i proveli izoliranu 1 zicu i sam na pocetku i na kraju ulice ti stupovi imaju uzemljenje ma da sad sam skuzio da u ovaj moj komp uslo prek uticnice di je i tv bio ustekan koj je roknio imam srece da nije i monitor i maticna i napajanje i zvucnici neg sam grafa
Please help noob-u

Struja je jedina zena koju nesmijete dirati !!!

Ljudsko tijelo pruža manji otpor ako je pod utjecajem alkohola a pogotovo žene!
informaticar
Odlično uznapredovao
Odlično uznapredovao

Post by informaticar »

Ja sam jednom cijeli dan bio na računalu i pret kraj kada sam ga htio ugasiti meni iza računala je tako jako prsnilo da sam ja skočijo sa stolice :lol: , kada me nije srčani strefijo i na kraju dođe majstor i da mi kaže da je otišlo napajanje i tada je još moru rušiti windows i tek poslije ja skužim da je uz napajanje otišla pržilica stara 2 tijedna ,i nekako sam je uspijo zamijeniti za garanciju a napajanje mi je prodao kolega za 50 kn.
Kod mene nije bio udar groma nego povišenje napona :azdaja:
Post Reply