Postoji li kod nas neko ko radi servis maticnih ploca od laptopa.
pozdrav
Servis maticnih ploca
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax, LAF
Re: Servis maticnih ploca
Nisi naveo lokaciju gde se nalazis.Mozda bi i neko dao odgovor
Evo me isto pocetnik Lokacija je Sarajevo ili okolina.
Laptop je HP nx6125. problem je oko napajanja. ispravljac iskljucen - kada ga pokusam upaliti ledica baterije blika narandzasto (baterija skroz prazna). Pomalo se mogao upaliti dok je u bateriji bilo imalo struje.
Ispravljac ukljucen - upali se ledica od baterije zeleno na 1 sekundu i ugasi se. pokusaj paljenja - ne desava se nista. ispravljac sam mjerio i ispravan je.
pozdrav
Laptop je HP nx6125. problem je oko napajanja. ispravljac iskljucen - kada ga pokusam upaliti ledica baterije blika narandzasto (baterija skroz prazna). Pomalo se mogao upaliti dok je u bateriji bilo imalo struje.
Ispravljac ukljucen - upali se ledica od baterije zeleno na 1 sekundu i ugasi se. pokusaj paljenja - ne desava se nista. ispravljac sam mjerio i ispravan je.
pozdrav
Nema velike filozofije. Neispravan ispravljac ili baterija. Najjednostavnije, probaj kod nekog prijatelja ovo dvoje radi tacnog utvrdjivanja neispravnosti
Alexa
Mozno e polnacot da ne e ispraven...nemozes da go proveris samo so merenje na napon....potrebno e da zakacis opteretuvanje pa da go izmeris naponot....cesto ako ima rasipani el.kondenzatori....ili ako LM431 e neispraven...bez optovaruvanje naponot e ok....no pod optovaruvanje ne e
- suad-explorer
Evo ti adrese i telefona servisa u kojem moj kolega Jasmin pored rtv tehnike uspješno popravlja i lap top -ove. Paromlinska br.4 033/664610.To ti je kod srednje tehničke škole "Žiš"-a u opštini Novo Sarajevo.
- hari poter
- Napredujem