SST 39VF040 Potrebna pomoc za flesovanje

Forum o svemu i svačemu, ALI vezanim za elektroniku.

Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax, LAF

Post Reply
mt-03

SST 39VF040 Potrebna pomoc za flesovanje

Post by mt-03 »

Trebam da flesujem SST 39VF040,pitanje kojim programatorom ...ili jos bolje da li mi to moze neko da odradi da se sad nezezam sa kupovinom programatora i ostalim ....

hvala ,pozdrav
stojke369
Administrator sajta
Administrator sajta

Re: Trebam pomoc!!!

Post by stojke369 »

Dobrodosao na forum :wink:

Da ti samo skrenem paznju u pocetku za ovakve nazive teme Molim pomoc,Treba mi pomoc, Pomozite,Sta sada, kako ,zasto i ostale nazive koji nemaju veze sa temom brisemo posle prve opomene da se isprave a iz razloga sto su pre bile teme koje su imale naziv molim pomoc... mnogo pa sada kad nesto trazis po nazivu teme pokusaj da se snadjes i iz tog i slicnih razloga smo malo zaostrili stvari na forumu.

Druga stvar je sto je tema postavljena na losem mestu jer ovaj IC nespada u familiju PIC mikrokontrolera.

Treca stvar je sto si zatrazio da ti neko flesuje a nisi napisao odakle si da bi mogao neko da se javi iz tvoje okoline i ponudi ti pomoc za brzo resavanje problema.

Nemoj ovo da shvatis kao kritike jer su ovo samo dobronamerni saveti :wink:
Smjesko
Stariji član
Stariji član

Post by Smjesko »

Eto stojke - uplasio si klinca :!: :azdaja:

Trebao si se ponuditi da mu to odradis, pa makar putovao i u drugu drzavu. :lol:
mt-03

Post by mt-03 »

Heheheh,nije me uplasio vec sam zaboravio da sam ostavio post ....iz BANJA LUKE sam .... :D

I usput gdje spada .....??? i u koju temu da stavim novi post.....pa admin nek brise temu ... :shock:
stojke369
Administrator sajta
Administrator sajta

Re: SST 39VF040 Potrebna pomoc za flesovanje

Post by stojke369 »

Ok.Zamenio sam naslov teme i premestio gde treba.
Post Reply