Trebam da flesujem SST 39VF040,pitanje kojim programatorom ...ili jos bolje da li mi to moze neko da odradi da se sad nezezam sa kupovinom programatora i ostalim ....
hvala ,pozdrav
SST 39VF040 Potrebna pomoc za flesovanje
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax, LAF
Re: Trebam pomoc!!!
Dobrodosao na forum
Da ti samo skrenem paznju u pocetku za ovakve nazive teme Molim pomoc,Treba mi pomoc, Pomozite,Sta sada, kako ,zasto i ostale nazive koji nemaju veze sa temom brisemo posle prve opomene da se isprave a iz razloga sto su pre bile teme koje su imale naziv molim pomoc... mnogo pa sada kad nesto trazis po nazivu teme pokusaj da se snadjes i iz tog i slicnih razloga smo malo zaostrili stvari na forumu.
Druga stvar je sto je tema postavljena na losem mestu jer ovaj IC nespada u familiju PIC mikrokontrolera.
Treca stvar je sto si zatrazio da ti neko flesuje a nisi napisao odakle si da bi mogao neko da se javi iz tvoje okoline i ponudi ti pomoc za brzo resavanje problema.
Nemoj ovo da shvatis kao kritike jer su ovo samo dobronamerni saveti

Da ti samo skrenem paznju u pocetku za ovakve nazive teme Molim pomoc,Treba mi pomoc, Pomozite,Sta sada, kako ,zasto i ostale nazive koji nemaju veze sa temom brisemo posle prve opomene da se isprave a iz razloga sto su pre bile teme koje su imale naziv molim pomoc... mnogo pa sada kad nesto trazis po nazivu teme pokusaj da se snadjes i iz tog i slicnih razloga smo malo zaostrili stvari na forumu.
Druga stvar je sto je tema postavljena na losem mestu jer ovaj IC nespada u familiju PIC mikrokontrolera.
Treca stvar je sto si zatrazio da ti neko flesuje a nisi napisao odakle si da bi mogao neko da se javi iz tvoje okoline i ponudi ti pomoc za brzo resavanje problema.
Nemoj ovo da shvatis kao kritike jer su ovo samo dobronamerni saveti

Eto stojke - uplasio si klinca
Trebao si se ponuditi da mu to odradis, pa makar putovao i u drugu drzavu.

Trebao si se ponuditi da mu to odradis, pa makar putovao i u drugu drzavu.

Heheheh,nije me uplasio vec sam zaboravio da sam ostavio post ....iz BANJA LUKE sam .... 
I usput gdje spada .....??? i u koju temu da stavim novi post.....pa admin nek brise temu ...

I usput gdje spada .....??? i u koju temu da stavim novi post.....pa admin nek brise temu ...

Re: SST 39VF040 Potrebna pomoc za flesovanje
Ok.Zamenio sam naslov teme i premestio gde treba.