nabavio sam tango, oba, PCB i SCH
al mi sad kaze "C:\...\tango\PCB.EXE
Invalid startup directory, please check your pif file."
jel moze ko pomoc pliz???
Izgleda da ti taj tvoj prečac nije valjan jer prečaci su u biti pif datoteke. Probaj ručno doći do mape gdje prog instaliran i pokrenit PCB.EXE datoteku, javi jel uspjelo!!!
rijesio sam taj problem, fala..., al sad imam drugi, pokrenem PCB.exe ili PCB shortcut svejedno,
zacrni mi se ekran na par sekundi i izađe, vrati me tam di sam bio na Desktop, C: il di vec...
Program koji hoces da pokrenes pisan je za DOS i zato se tako i ponasa jer predpostavljam da ga pokreces na Win XP. Da bi ga pokrenuo, prvo pokreni Command prompt (Start -> Programs -> Accessories -> Commmand prompt ili Srat -> Run ->cmd). Kad se otvori DOS-ov prozor, DOS-ovim komandama predji u zeljeni direktorijum i pokreni pcb.exe ili sta vec hoces.
i to sam probao, tamo kad pokrenem PCB pise mi ovak:
"C:\tango>pcb (to ja upisem)
(ovo mi on izbaci) C:\tango>"
sch sam rjesio, radi mi normalno, samo moram jos sredit da mi nepise hijeroglife...
pa sta da radim, ljudi moji!!?!?!?
neam pojma, u schu mi pise, neka slova normalna, neka s prijeglasom(germanska slova) neka cudna jednostavno, iliti znakove posto nerazumijem, jel postoji mozda neki popis fontova koj bi trebo imat, pa da si usporedujem??