Ma nista placanje, carina, i sl. Samo ti postar pozvoni na vrata i kaze "izvolite" i dadne ti malo povecu kovertu sa uzorcima Steta sto se ne moze iz fairchild-a narucivati.
U Maxima su vecina IC-a u SMD izvedbi, mozda cak i svi (barem od ovih sto sam ja gledao, i dobio).. Nista, nema nista specijalno u vezi narucivanja SMD IC-a. Samo nadji koji ti treba IC i sampliraj ga, i naravno obrati paznju na kuciste :lol:
ej ljudi stiglo mi je nakon 3/5 tjedana i ako nekome to stize preko rijecke granice neka pazi jer pregledavaju pakete shupci pa kada netko dobije pismo od njih da donese papire od toga neka ih nazove i neka kaze da su to seample i da je profa iz skole rekao da od tamo narucite onda ce frajer reci da ce prosljediti ili mu kazite da vrati nazad a to nece uciniti zato sto ih to vise kosta nego da ga vama prosljede, kada dobijete zuti papiric od vase poste ponesite 15 kn jer shupci naplacuju nekakav pregled
ili ako vam ne dignu paket na granici onda ste slobodni od carine ali neznam za postu
JA NE PIJEM DOK VOZIM,JA STANEM I ONDA POPIJEM
-------------------------------------------------------
meni stiglo pismo za porukom da trenutno nemaju komponente koje sam narucio na stanju i da ce poslati kad budu imali.
mislim...malo su pretjerano azurni po mom ukusu.
sta ima da me obavjestavaju,kad bude bilo nek posalju.