Di mogu nabavit radio skener za prisluskivanje policije...

Forum o svemu i svačemu, ALI vezanim za elektroniku.

Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax, LAF

Post Reply
toky

Di mogu nabavit radio skener za prisluskivanje policije...

Post by toky »

naci trebam neki radio koji radi na njihovoj frekvenciji, moze shema ili bilo sto
stojke369
Administrator sajta
Administrator sajta

Post by stojke369 »

Ja sam poslao pre neki dan traxu seme za 2-3 skenera i jos gomilu sema ali izgleda nema vremena da ih postavi vidim nema ga ni na sajtu :shock:
DRUG STARI
Pravo uznapredovao :)

Post by DRUG STARI »

Pozdrav

evo jednog linka sa skenerima sa samogradnju

http://hem.passagen.se/communication/meny.html

tu ima par skenera preko PCa,svi koriste TV tuner.
ja sam pred par godina složio sličan prijemnik samo sa VCO upravljanjem i nije me se nešto dojmilo, ti tuneri imaju dosta slabu osjetljivost.Možeš i kupiti gotov skener, ja sam svoj kupio preko neta i koštao me je 120 eura +PDV lovi od 100kHz do 1.3GHz, ali dio HR i SLO policije prešao je na digitalnu komunikaciju tako da ništa od slušanja

evo i linka di sam ja kupio svoj skener, vidim imaju dosta dobar za 80 EURA

http://www.thiecom.de/shop1/index.html pogledaj pod "Sonderangebote" model AE55H
trax
Administrator sajta
Administrator sajta

Post by trax »

De mi reci kako si kupi / narucio, kome si platio porez i kako. Jel bilo problema pri preuzimanju sa carine jer je ovo ipak radio-uredjaj?
stojke369
Administrator sajta
Administrator sajta

Post by stojke369 »

Imam radio tv karticu u racunaru mislim da ima opseg od 30-999mhz.Postoji li neki program koji moze da mi sluzi kao skener :shock: :D
DRUG STARI

Post by DRUG STARI »

Skener sam naručio preko maila, dobio sam odgovor sa nazivom banke i račun za uplatu, onda je slijedila uplata na banki iz deviznog računa uz naknadu oko 100kn. Skener je stigao na poštu di sam platio carinu i pdv,misli da je iznosilo nekih 35% vrijednosti i to je to,nikakvih komplikacija, u poštanskoj carinarnici u ZG radi jedna starija gospođa i sve ide expresno, stvari se mogu zakoplicirat samo ako ne dobije popratni račun po kojem obračunava davanja. Moj skener je Alinco DJ-X3E.
PUL$@R
Napredujem
Napredujem

Post by PUL$@R »

ja imam winradio lol ^^, isa verzija =D,iako chu sad tj mogo bi hmm nakrcat se pokojom multi band stanicom, a polise sam slusho sa vokcem :D ^^

(da pocheo radit prije 1tjedan mmmmm jedva chekam plachu da potroshim na wifi i radio =D )

stojke s tim nemosh nish ,mozhda mosh chut neko probijanje, al to je widefm modulacija a fm vokachi koriste narrow o_O kolko se sjecham :roll:
Post Reply