Žene informatičarke:
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax, LAF
Re: Žene informatičarke:
Kad je već riječ o zarezima, vas dvije biste trebale znati da se iza zareza piše razmak
-
- Pocetnik na forumu
to nisam znala...prvi put cujem...
hvala na obavestenju....
hvala na obavestenju....
Struja je jedino zensko koje se ne da dirati....
- Feko
- Stariji član
I nakon , . ? ! ; : prvo ide razmak pa nova riječ
Ne treba to niti znati niti od nekoga čuti. Dovoljno je uzeti neku knjigu i obratiti pozornost na stil pisanja.
-
- Pocetnik na forumu
Bitan je smisao napisanog i nacin na koji su misli upucene.
znam...mada je meni učiteljica u prvom razredu osnovne škole rekla da ne treba stavljat razmak kada staviš zarez,ali eto...to mi je stvar navike ne stavljat razmak iza zareza...Smjesko wrote:Kad je već riječ o zarezima, vas dvije biste trebale znati da se iza zareza piše razmak
Amenenajvisejebekadminetkodrpirazmaknicuondatotalnopopizdimidodjemidasvesteramutrimaterine!!!
...:::SVAKO "ZASTO", IMA SVOJE "JEBIGA":::...
A mene najvise jebe kad mi netko drpi razmaknicu onda totalno popizdim i dodje mi da sve steram u tri materine!!!
-
- Pocetnik na forumu
mislim da nije ni vrijeme, a ni mjesto da se raspravlja od pravopisnim pravilima... ipak je ovo strucni forum, a ne jezicni...
-
- Pravo uznapredovao :)
Mislim da je lakše odgovarati na pitanje, koje je korektno napisano (pravopisno i stručno). Način pisanja odaje i samoga autora i njegovu ozbiljnost.maria_diodica wrote:mislim da nije ni vrijeme, a ni mjesto da se raspravlja od pravopisnim pravilima... ipak je ovo strucni forum, a ne jezicni...
Real Radios Glow in the Dark!
a javio se neko ko ima 39 glupih postovamaria_diodica wrote:mislim da nije ni vrijeme, a ni mjesto da se raspravlja od pravopisnim pravilima... ipak je ovo strucni forum, a ne jezicni...
...:::SVAKO "ZASTO", IMA SVOJE "JEBIGA":::...
kad komentira ovaj tvoj post bit ce 40
Dvije ploče jedan izolator,mala moja to je KONDENZATOR...
-
- Odlično uznapredovao
a jbt kakvih ovde likova ima!
ni ja nisam za totalno nepravilno pisanje gdje se nezna ni kad je kraj recenice, ni kad je pocetak i kad se nemoze skontat nista ali ovo je stvarno preserav...
bruku puta sam bas na ovom forumu procitao post koji pola nisam razumeo zbog kojekakvih gresaka ali sam ga jednostavno preskocio jer ipak nije mi bas toliko dosadno pa da nekoga ucim pravopisu a iskreno receno bas me i briga kako neko pise i prica.
ni ja nikad ne stavljam razmak posle zareza i mislim da me svi opet vrlo dobro razumiju sta hocu da kazem!
a da je ovo forum o pravopisu onda ili ne bi pisao nikako ili bi ponovo uzeo knjige iz osnovne skole da se podsjetim nekih stvari da to sve bude po propisu.
dajte ljudi,ako nemate sta pametno da napisete nemojte pocinjati neke totalno glupe i bespotrebne rasprave!
pozdrav!
ni ja nisam za totalno nepravilno pisanje gdje se nezna ni kad je kraj recenice, ni kad je pocetak i kad se nemoze skontat nista ali ovo je stvarno preserav...
bruku puta sam bas na ovom forumu procitao post koji pola nisam razumeo zbog kojekakvih gresaka ali sam ga jednostavno preskocio jer ipak nije mi bas toliko dosadno pa da nekoga ucim pravopisu a iskreno receno bas me i briga kako neko pise i prica.
ni ja nikad ne stavljam razmak posle zareza i mislim da me svi opet vrlo dobro razumiju sta hocu da kazem!
a da je ovo forum o pravopisu onda ili ne bi pisao nikako ili bi ponovo uzeo knjige iz osnovne skole da se podsjetim nekih stvari da to sve bude po propisu.
dajte ljudi,ako nemate sta pametno da napisete nemojte pocinjati neke totalno glupe i bespotrebne rasprave!
pozdrav!