Ima, ima. Ja sam nesto htio naruciti i onda mi se javila poruka da je max. kolicina 25 kom. Ali ne ljutim se ja...roby44 wrote:nema ogranicenja u kolicini,procjeni sam ali nemoj pretjerat.
besplatne i iskoristive komponente na www.vishay.com
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax, LAF
Jebiga, evo dobio sam mail
"Dear Mr. Fedja,
thank you very much for your interest on Vishay´s components. Our sample
service program is
developped for small sample quantities of only a few items,
yuor order is due to the tatal components value classified as a smail
regular order and can´t
be served with samples.
We would like to recommend you, to order this parts from one of our
franchised distributors
or from special catalogue dealers, e.g. Farnell, Conrad or Bürklin.
Best regards
Heinz Volkmann
Customer Service
Vishay Europe Sales GmbH"
Narucicu opet samo ipak razumne kolicine
"Dear Mr. Fedja,
service program is
regular order and can´t
be served with samples.
franchised distributors
Best regards
Heinz Volkmann
Customer Service
Vishay Europe Sales GmbH"
Narucicu opet samo ipak razumne kolicine
ja sam za state, region, or province stavio primorsko-goranska, je to dobro, sta uopce treba tu doc ?
P.S. uzeo sam neke ledice, tranzistore, IC prijemnike i diode,... sve ukupno 130 komponenti ! sve sam narucivo po 10 ili 15 ; sta mislite ce stic to il cu dobit mail da ih ima previse?
P.S. uzeo sam neke ledice, tranzistore, IC prijemnike i diode,... sve ukupno 130 komponenti ! sve sam narucivo po 10 ili 15 ; sta mislite ce stic to il cu dobit mail da ih ima previse?
i nema pjesme, i nema cuge da pozdrave forza fiume, forza fiume,forza fiume, da pozdrave forza fiume
Ne moze da ne dobijes Samo sacekaj malo... Samo ne znam hocu li opet moci naruciti neku manju kolicinu, s obzirom da sam zajebo ovaj putWizzAss wrote:ja sam za state, region, or province stavio primorsko-goranska, je to dobro, sta uopce treba tu doc ?
vidjet cu dal cu dobit, ako dobijem javim; aj mi samo recite kolko da narucujem i u kolkim vremenskim razmacima da znam za ubuduce.
P.S. imaj jos kakav ovakav shop da mogu narucit besplatne uzorke? ali bez carine i postarine.
hvala unaprijed
P.S. imaj jos kakav ovakav shop da mogu narucit besplatne uzorke? ali bez carine i postarine.
hvala unaprijed
i nema pjesme, i nema cuge da pozdrave forza fiume, forza fiume,forza fiume, da pozdrave forza fiume
Code: Select all
Dear Mr. *******,
service program is
regular order and can´t
be served with samples.
franchised distributors
Best regards
Heinz Volkmann
Customer Service
Vishay Europe Sales GmbH
http://www.fairchildsemi.com/sitesearch ... w=&x=0&y=0
Evo jos jedne fine konpanije koja nudi samplese, a paznju sam obratio na IGBTove koji kostaju ~200kn a fairchild salje besplato.
uzivajte...
Evo jos jedne fine konpanije koja nudi samplese, a paznju sam obratio na IGBTove koji kostaju ~200kn a fairchild salje besplato.
uzivajte...
Bilo bi predobro da bi bilo istinitoFirkragg wrote:http://www.fairchildsemi.com/
uzivajte...
Code: Select all
Dear Fedja:
Sorry, Fairchild does not ship samples to your country.
However, you may purchase samples from Fairchild-Direct or from an authorized distributor or sales representative.