Laser show (jednstavni)
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax
- juka vk
- Pravo sam se raspisao :)
Re: Laser show (jednstavni)
elektromagnet (laser šou), spojis na pojacalo (liniju) umjesto zvucnika
To razumem, ali na koje spojeve, na koje tachke da zalemim?? da li smem da isprobavam, shta se desi ako spojim krajeve audio izlaza??
juka vk wrote:elektromagnet (laser šou), spojis na pojacalo (liniju) umjesto zvucnika
- juka vk
andjel-ko wrote:To razumem, ali na koje spojeve, na koje tachke da zalemim?? da li smem da isprobavam, shta se desi ako spojim krajeve audio izlaza??
ako ako kratko spojis krajeve audio izlaza, ako postoji zaštita ona će reagirati, ako ne nije baš zdravo z apojacalo i moglo bi izgoriti
gledaj gdje ti je elektromagnet i prati žice iz njega, i moraš naći, ako ne nađeš uzmi izvor odprilike 12V i spajaj na konektor i jednom će se zakreniti elektromagnet i to ti je to,
i mislim da bi ti najbolje bilo kad bi za to koristio posebno malo pojacalo, jel kad spojis elektromagnet onda se mjenja inpedancija i nije dobro za pojacalo
samo to posebno pojacalo spoji na ulaz na koji spajaj i ovo glavno na koje slusas glazbu
nadam se da is skuzio
jesam, hvala, pokushacu, aku uspe kachim slike...
Pozdrav!
Evo pokusavam ovo napravit, ali kad spojim izlaz iz pojacala na hdd samo se cuje muzika jako tiho - ona nozica se uopce ne pokrece. Neznam da li trebam spojit napajanje kakvo u HDD?
Evo pokusavam ovo napravit, ali kad spojim izlaz iz pojacala na hdd samo se cuje muzika jako tiho - ona nozica se uopce ne pokrece. Neznam da li trebam spojit napajanje kakvo u HDD?
- juka vk
to je to, tako treba biti samo probaj glasnije pojacat
i probaj gibat iglu rukom da se nije slucajno zaglavila
i probaj gibat iglu rukom da se nije slucajno zaglavila
Uspio sam to, e sad posto nemam obican laser doma a imam pokidanu dvd przilicu, izvadio sam laser iz nje, sad me zanima na koliko volti treba spojit taj laser? Da li je stetan za oci?
LED i LD se napajaju strujom nikako naponom po milioniti put napisano....
ako direktno gledas u njega, i ako je dobro fokusiran, na max snazi bez problema moze trajno da osteti oko...
ako direktno gledas u njega, i ako je dobro fokusiran, na max snazi bez problema moze trajno da osteti oko...
- juka vk
da, nemoj nikako koristiti taj laser, on ti može zapaliti šibicu i probušiti balon bez problema,
a zato kod "žutih" (kineza) uvijek ima lasera
a zato kod "žutih" (kineza) uvijek ima lasera