univerzalni daljinac za otvaranje autiju

Rasprava o el. shemama, pitanja i diskusije. Ako ti treba neka shema, ovdje pitaj.

Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax

Post Reply
UNWANTED
Pravo sam se raspisao :)
Pravo sam se raspisao :)

univerzalni daljinac za otvaranje autiju

Post by UNWANTED »

dali neko ima shemu za univerzalni daljinac za aute 8)
roby44
Odlično uznapredovao
Odlično uznapredovao

Post by roby44 »

ne postoji to, :shock:
to su kodirani daljinci sa promjenjivim kodom,i da imas nesto pa ga snimis,on je vec promjenio kod. ali mozes napravit zanimljivu stvarcicu :twisted:
ti uredaji se blokiraju na par minuta kad ga pokusas otvorit onim random generatorom. pa slozis nekakav oscilator i stavis ga u blizinu auta i nema sanse da ga lik otvori sa svojim daljincem. jar ce taj tvoj signal shvatit kao pokusaj provale. :shock: :shock: i naravno blokirat ce bilo kakav prijemni signal. :wink:
buco

Post by buco »

kod "starijih" modela auta s centralnom bravom koristili su se ICi [ najcesce Philiposovi] koji su imali "fixni" kod za otkljucaj /zakljucaj operacije !? , pa se takav mogao snimit i uspijesno koristit vecinom Aplikacija za PC koje emuliraju daljince , to je bilo i koristeno koliko je meni poznato , nacin IR primopredajnik + laptop !
roby44
Odlično uznapredovao
Odlično uznapredovao

Post by roby44 »

da,moze se nac i takvih starih, njih je lako otkljucat. ali sad vec i u kitu dosta dugo vremena prodaju kodirane, bez blokade.
Post Reply