Ljudi može mi netko linkat ili nešto slično električnu shemu grafičke kartice?
I još navest kako se kvari i kako se otklanjaju kvarovi na njoj(o tome ne mora bit cijeli referat,pola stranice je super)?
Hvala unaprijed
Shema grafičke kartice
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax
-
Re: Shema grafičke kartice
Pozdrav,
Koja, kakva, pci,agp,pci express,...sta ne radi na njoj....
A grafickih ima modela koliko hoces....
u vecini slucajeva ti je to neisplatljivo....
Snake
Koja, kakva, pci,agp,pci express,...sta ne radi na njoj....
A grafickih ima modela koliko hoces....
u vecini slucajeva ti je to neisplatljivo....
Snake
-
Pozdrav,
e da...kvare ti se radi loseg napajanja....ili se pregriju radi loseg hladjenja, ili iscure elektrolitit....
ili pocuclaju veliku struju.....a i ovisi od starosti hladnih lemova itd.....
Dijagnosticiras na 2-3 nacina nemas slike, cujes bipkanje (najcesce tri), ili vise njih uzastopno...
hehe i izvadis je i pogledas kako je gorjela ili se topila desava se i to....
Pozdrav
Snake
e da...kvare ti se radi loseg napajanja....ili se pregriju radi loseg hladjenja, ili iscure elektrolitit....
ili pocuclaju veliku struju.....a i ovisi od starosti hladnih lemova itd.....
Dijagnosticiras na 2-3 nacina nemas slike, cujes bipkanje (najcesce tri), ili vise njih uzastopno...
hehe i izvadis je i pogledas kako je gorjela ili se topila desava se i to....
Pozdrav
Snake
To mi treba za seminarski rad(3 razred elektrotehničke šk),pa moram o tome nešto srat.Evo ajde može pcie,a može se odnekud izvuć kako se najčešće kvari i kako se otklanjaju kvarovi?
Edit:Znam ovo sa napajanjem,a bome i sa coolerom na njemu(majstor mi je ispao na radeon x1300 i ludo slabo mi je išao sve dok nije otišao i dok nisam uzeo sapphire HD 4650).
Edit:Znam ovo sa napajanjem,a bome i sa coolerom na njemu(majstor mi je ispao na radeon x1300 i ludo slabo mi je išao sve dok nije otišao i dok nisam uzeo sapphire HD 4650).