Radio i TV stanice
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax, LAF
Re: Gumb "Edit" **INFO**
koji je tebe đavo digo ovako rano 

...:::SVAKO "ZASTO", IMA SVOJE "JEBIGA":::...
- Feko
- Stariji član
i nedjeljom, svetkom, petkom, bozic, uskrs, nova godina...i stara...dan domovinske zahvalnosti, dan neovisnosti, dan državnosti....pa i za svoj rođendan ako me tako zapadne!
u jebote kume onda ti imas placu veliku ko slon 

...:::SVAKO "ZASTO", IMA SVOJE "JEBIGA":::...
-
- Pravo uznapredovao :)
To mi se čini nekako čudno. Zar nema u HR zakon o slobodnoj nedjelji?Feko wrote:i nedjeljom, svetkom, petkom, bozic, uskrs, nova godina...i stara...dan domovinske zahvalnosti, dan neovisnosti, dan državnosti....pa i za svoj rođendan ako me tako zapadne!

Real Radios Glow in the Dark!
- Feko
- Stariji član
Uuuuu da 2900 kuna (390€).....pa ti vidi jel je to veliko ko slon...tako je to u Slavoniji...twin piks ili zona sumraka 

- Feko
- Stariji član
pa nisam rekao da nemam slobodne dane...radio mora raditi 365 dana u godini...imam 2 dana slobodno u tjednu pa kada ispadnu, a nekada to zna biti i nedjelja.Branez wrote: To mi se čini nekako čudno. Zar nema u HR zakon o slobodnoj nedjelji?
-
A nisi rekao ni koji je to radio, pa da čujem tvoje delo! Ima i na srednjim valovima?
Evo radi gumb "Edit"!!
Evo radi gumb "Edit"!!
Last edited by Branez on 28-02-2009, 07:52, edited 1 time in total.
- Feko
- Stariji član
http://www.rdm.hr/" onclick="window.open(this.href);return false;
Radio Donji Miholjac
no sada vidim da streaming nešto ne radi...ovi sa Novog radija iz Đakova preko kojih imamo stream nešto skroz štekaju...koda ga moraju "rucno" uključiti svaki dan
Radio Donji Miholjac
no sada vidim da streaming nešto ne radi...ovi sa Novog radija iz Đakova preko kojih imamo stream nešto skroz štekaju...koda ga moraju "rucno" uključiti svaki dan

-
Neču ja na interplanetu, oču direktno slušati! I ne na UKV!Branez wrote:..........Ima i na SV-u?
- Feko
- Stariji član
Samo FM na 92,3 MHz no cujemo se nekih 50 km u krug...tako je to sa lokalnom koncesijom
Snaga 750 W.
koliko ja znam u slavoniji na SV radi samo Radio Osijek no to je državni radio.

Snaga 750 W.
koliko ja znam u slavoniji na SV radi samo Radio Osijek no to je državni radio.
-
E to sam baš mislio. Pitam se zašto lokalne radiostanice nisu posegle za DRM.
Da ne skrečem sa teme: meni radi gumb "Edit"
Da ne skrečem sa teme: meni radi gumb "Edit"

- Feko
- Stariji član
Ma lokalne radiopostaje jedva spajaju kraj s krajem, mjesecno samo ZAMP-u za autorska prava dajemo 12000 kuna a da ne pričam koliko košta koncesija i te tehnički pregled jednom godišnje...ko ima novce za digitalu...i koliko to košta...pa jedva smo se odlucili za streaming koji je nekih 280 kuna/mjesecno i to još kompenziramo...možda je u ostalim županijama bolje no u slavoniji svi lokalci samo što se ne zatvore tj. drži ih samo politika tj nitijedna stranka si nece dozvoliti da se kaze da se radiostanica zatvorila za vrijeme njihovog mandata. Pravi privatni radiji možda rade drugačije no lokalnim postajama nastalim iz bivše države su vlasnici novonastale općine u određenim postocima tako da ne mogu i osmisliti program kako hoce tj okrenuti se samo tržištu i marketingu nego više informativnom programu, tako naši novinari prate sjednice poglavarstva, vijeća, izborne skupštine.....i svugdje se izgubi 2-3 sata pa dok se od toga napravi prilog....a ko u to vrijeme radi na radiju??? Nema tu kruha sa takvom politikom...okrenuti se tržištu u marketningu onda bi se možda i moglo nekako živjeti...da završim financiraju nas sa 20 % iznosa a 80 % trebamo namaknuti sami
od reklama itd....i tako je vec 15 godina, situacija status quo a place skoro na minimalcu...evo sad mi se digo tlak
edit:
Zaboravih napisati...tako da ništa od digitale za lokalce...možda nove privatne radiostanice da.
....a o opremi da ne pričam....mi radimo na STUDER mixetti proizvedenoj 1981.g. koju smo 1993 dobili iz donacije sa ORF radija iz austrije...sva sreća pa je to STUDER (čitaj nepoderivo)
edit:
eto neka stojke kaže kako je njemu na lokalnoj televiziji
od reklama itd....i tako je vec 15 godina, situacija status quo a place skoro na minimalcu...evo sad mi se digo tlak

edit:
Zaboravih napisati...tako da ništa od digitale za lokalce...možda nove privatne radiostanice da.
....a o opremi da ne pričam....mi radimo na STUDER mixetti proizvedenoj 1981.g. koju smo 1993 dobili iz donacije sa ORF radija iz austrije...sva sreća pa je to STUDER (čitaj nepoderivo)

edit:
eto neka stojke kaže kako je njemu na lokalnoj televiziji

- Feko
- Stariji član
hm, da...nabrijana veronika
Ima lokakaca koji rade i sa 300 W snage.
To odredi vijeće za telekomunikacije kada se odredi na kojoj je visini antena i u ovisnosti od terena...naša je na silosu koji je 75 m.

Ima lokakaca koji rade i sa 300 W snage.
To odredi vijeće za telekomunikacije kada se odredi na kojoj je visini antena i u ovisnosti od terena...naša je na silosu koji je 75 m.
Re: Radio i TV stanice
Ili je obrijana Veronika. 

- Feko
- Stariji član
Re: Radio i TV stanice
Evo te Veronike....
http://www.elektronika.ba/forum/viewtop ... =11&t=4127" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.elektronika.ba/forum/viewtop ... =11&t=4127" onclick="window.open(this.href);return false;