kako napraviti ovu student bubu
http://www.bubice.net/student.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
ili kako napraviti jos bolju bubu od ove,
zasto ne?
student buba
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax
student buba
banana
Re: student buba
Nadam se da ce malo da se uozbiljite
Sada nastavite temu bez OFF-a
Sada nastavite temu bez OFF-a
nikako,tako malo a da bude kucna radinost...
...dok citash ovaj tekst,tvoje karlovacko je sve toplije i toplije...
- juka vk
- Pravo sam se raspisao :)
znas kako mozes rijesiti taj problem......... pazi sad............uzems obicnu slusalicu (kao sto se dobije sa sonyericssonovim telefonima http://www.sancta-domenica.hr/BinaryLib ... 00_600.jpg) i odrežeš žice skroz do vrha, pa cak i ovu plastiku sto je produzena. I samo ostavis vrhove žica a na ljih zalemis tanke licne od obicne zice koje se ne mogu viditi iz daleka, a pogotovou ako su blizu kose, a slusalicu obajas sa nekim smeckastim lakom za nokte i rijesen problem
Juka,to sam ja i radio kada sam imao dugu kosu....uzeo sam sluske od nokie,iscupao jednu a drugu spojio s bakrenom zicom,slusalica je malo velika al sam preko nje naljepio onu traku koju koriste u prvoj pomochi i na tu traku nakrcao pudera od stare....kako sam imao dugu kosu,i duksericu nije se primjetilo da ga hebesh...
...dok citash ovaj tekst,tvoje karlovacko je sve toplije i toplije...
- juka vk
- Pravo sam se raspisao :)
hehe
meni je ujak prico kad je on isu u skolu neki lik je napravio odasiljac i kad idu odgovarat uzmu vokmen koji ima radio i stave slusalicu u uho i FLASTERČINU na uho i pići, hahahaha koji likovi, a pita profesor sta ti je, a udario sam se hheehehe
meni je ujak prico kad je on isu u skolu neki lik je napravio odasiljac i kad idu odgovarat uzmu vokmen koji ima radio i stave slusalicu u uho i FLASTERČINU na uho i pići, hahahaha koji likovi, a pita profesor sta ti je, a udario sam se hheehehe
hahahhohohohhihihihhehehehahahahohohoihihihihehehehahahahhahhohohohohhihihihheheh
hahahahhohoohhhihiiihhehehehahahahhohoohihihihhehehehahahahohohohohiihihihheheh,
nego cime tebe rane ,rane ti ranine?
hahahahhohoohhhihiiihhehehehahahahhohoohihihihhehehehahahahohohohohiihihihheheh,
nego cime tebe rane ,rane ti ranine?
banana