digitalna satelitska tv
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax
digitalna satelitska tv
negdje sam procitao da se od obicnoga resivera za satalitsku moze napraviti resiver za digitalnu
Re: digitalna
zasto ne bi moglo? izvadis staru elektroniku i ubacis novu u istu kutiju
...:::SVAKO "ZASTO", IMA SVOJE "JEBIGA":::...
Prodas analogni(za 4-5€,nekome za djelove ) i kupis digitalni,ili bacish analogni...
Ne znam dali je to izvedivo ili ne,al sumljam...ne isplati se sklepat nesto svoje kada se za relativno malo novaca mozhe nachi dobar digitalni reciver
Ne znam dali je to izvedivo ili ne,al sumljam...ne isplati se sklepat nesto svoje kada se za relativno malo novaca mozhe nachi dobar digitalni reciver
...dok citash ovaj tekst,tvoje karlovacko je sve toplije i toplije...
Jednom mi je neki strucnjak, kada sam mu popravio CD plejer, naslonio uho na njega i rekao da nisam dobro popravio...Zasto? pitao sam...Ne cuje se nista, a treba da se cuje i bez pojacala, imao sam ja gramofon, ne mozes me prevariti ! Eto toliko o razlici izmedju digitalne i analogne elektronike...kad budes uspeo da u CD plejeru iscitas gramofonsku plocu, tad ces moci i da prepravis analogni risiver u digitalni...
I kad budes mogao u gramofon staviti CD i ocitati ga, onda ces moci digitalni prepraviti u analogni receiver.vbmaster wrote:Eto toliko o razlici izmedju digitalne i analogne elektronike...kad budes uspeo da u CD plejeru iscitas gramofonsku plocu, tad ces moci i da prepravis analogni risiver u digitalni...
Nego, zar je DVB-S analogija? Mozda je mislio na digitalnu satelitsku (DVB-S) u digitalnu zemaljsku (DVB-T)
Kažu da nema cenzure, a nedaju ti poetski se izražavati.
Malo šale ne škodi.
Moja isprika svima kojima je zasmetao moj komentar.
Pozdrav
Malo šale ne škodi.
Moja isprika svima kojima je zasmetao moj komentar.
Pozdrav
- Feko
- Stariji član
Ja znam dosta bisera koji su u ono doba prije 15-tak godina rastavili videokazetu da pogledaju slike...kao na filmskoj tracivbmaster wrote:Jednom mi je neki strucnjak, kada sam mu popravio CD plejer, naslonio uho na njega i rekao da nisam dobro popravio...Zasto? pitao sam...Ne cuje se nista, a treba da se cuje i bez pojacala, imao sam ja gramofon, ne mozes me prevariti ! Eto toliko o razlici izmedju digitalne i analogne elektronike...kad budes uspeo da u CD plejeru iscitas gramofonsku plocu, tad ces moci i da prepravis analogni risiver u digitalni...