Ovo prvo je k'o sto kazes pakovanje za smd komponente, al' kazes da je prazno
Taj prah je vjerovatno neki otrov, ali sporo djeluje
Za ostalo nemogu nista sigurno rec.
Veoma je moguce da hoce da na taj nacin hoce da nam kazu da nema nista vise za nas, jer meni zadnjih mjesec dana odbijaju sve narudjbe.
...kada posisaš sva vesla, tada Nikola si Tesla, s pravom mozes reci da je struja tvoja...
ma dajte ljudi muci me neznam shta je. ovaj prah grize za nos, osjeti se na nekakvu kiselinu ili sam ja sebi umislio . nemam pojma shta je ovo
to je neshto kao ovo al ledica ni u romingu
mash wrote:ma dajte ljudi muci me neznam shta je. ovaj prah grize za nos, osjeti se na nekakvu kiselinu ili sam ja sebi umislio . nemam pojma shta je ovo
to je neshto kao ovo al ledica ni u romingu
To ce ti tako svjetlit kad ga pospes sa tim radio-aktivnim prahom sto si ga dobio (ako ga nisi vec posmrko)
...kada posisaš sva vesla, tada Nikola si Tesla, s pravom mozes reci da je struja tvoja...
gledajuci ovu sliku pa zar ti te prazne plastike sto si dobio namotan na onom cudu nisu drzaci za smd led kao na ovoj slici...znaci u te plastike postavis ledice i onda imas tu svetlecu traku...ili je to na ovoj slici photoshop umesao prste....
pa narucivo sam neke foto tranzistore, neke mosfetove i smd ledice i to mi sve stiglo ups-om a ovo mi je naknadno stiglo fed-ex-om i to ja uopshte nisam narucivao. neznam shta da radim sa ovim
ma ziv tvrdo kozac sam ja. samo shalji da se projekat moze zavrshiti. muci me ovaj prah djete mu, neznam shta da radim sa njim nebojim se ali preferiram izbjegavanje iste pomenute materije