Da li je moguce, i ako da kako, prikljuciti DVD pleyer na televizor koji jedino ima antenski ulaz?
hvala
DVD na antenski ulaz?
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax, LAF
Re: DVD na antenski ulaz?
Trebas imati sklop koji RGB signal modulira u VHF ili UHF (ovisno na kojem podrucju bi htio primati video-signal). To ti je dosta komplicirano. Mozda bi iz video-playera / recordera mogao izvaditi taj sklop, ali tada bi trebao imati shemu od tog playera / recordera da vidis gdje i kako i sto spojiti. Najjednostavnije rjesenje je program za gledanje DVD sadrzaja (na primjer Power DVD) instalirati na racunaljku i filmove gledati na njegovom ekranu. Bolja je ostrina i kvaliteta slike.
ma sa racunarom je jednostavnije znam, ali mi treba ovaj nacin. ja iz DVD-a imam izlaz koji mogu ukljuciti na AV televizora, ali sad imam jedan drugi TV koji nema nista sem antenskog ulaza. nije valjda da moram od rgb signala da pravim VHF/UHF, jel je to moguce recimo AV-->Antena?
Taj AV ti je kompozitni video-signal i ne mozes ga izravno spajati na ulaz za antenu.
pa naravno da necu direktno, to mi i treba samo sam mallko lose postavio pitanje 
sta je potrebno, ako je uopste moguce, da se AV prikljuci na antenski ulaz televizora

sta je potrebno, ako je uopste moguce, da se AV prikljuci na antenski ulaz televizora