Laserski alarm
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax
Re: Laserski alarm
ja sam kupio u chipoteci sve ove djelove, 2N3904 kosta 50 lipa
Dvije ploče jedan izolator,mala moja to je KONDENZATOR...
znam da je skroz jeftino zato i pitam da mi neko poshalje ako moze
eo uploudo sam:
Code: Select all
http://rapidshare(dot)com/files/183948871/AIO_NWC.rar.html
fala!!!!
A life? Cool? Where do I download one of those?
Odmaraj se danju, da nocu mozes spavati.
Odmaraj se danju, da nocu mozes spavati.
Stavi BC547, 548...mash wrote:jel ima neko jedan ovaj 2N3904 tranzistor ...
evo posla ce mi race king. josh jedno mu zahvaljujem
Ma gdje? Ova Rijecka nema nista, budale nemogu narucit nego moram cekat.race king wrote:ja sam kupio u chipoteci sve ove djelove, 2N3904 kosta 50 lipa
Ma zaboravi chipoteku u Rijeci..ja sam odlucio da vise necu ni ic u nju jer stvarno nema smisla..pocevsi od toga da nema djelova..od nadrkanih nezainteresiranih prodavaca..pa do toga da ti cesto prodaju krivu vrijednost ..odlucio sam kupovati sve elemente u holexu..za taj ducan imam stvarno samo pohvale..a i pordavac je zainteresiran i rado ce ti pomoci..one djelove koje ne nadem u holexu narucivat cu iz zg chipoteke..dodu ti sljedeci dan a 20 kn platis postarinu..kad se malo racuna na vece kolicine djelova koji se narucuju ispada prilicno isplativo..pepi wrote:Ma gdje? Ova Rijecka nema nista, budale nemogu narucit nego moram cekat.race king wrote:ja sam kupio u chipoteci sve ove djelove, 2N3904 kosta 50 lipa
u Osijeku, imamo chipoeku, odma iza ugla elektronic centar, tak da uvjek nadjem ono sto mi treba
Holex u Rijeci ti se nalazi na Zametu..skoro na Grbcima.. sutra cu ti dati tocnu adresu, broj tel., i radno vrijeme, da sad ne trazim vizitku
HOLEX elektronicke komponente i satelitske antene..radno vrijeme dvokratno 8-12h 17-20h..subotom 8-13h...Dražićka 21, Rijeka..tel/fax: 051/645-803..tel: 051/642-584..mail: holex@hi.t-com.hr...nadam se da sam pomogao..
nis..ako nebudes mogao nac javi mi se na PM
Jel trosi alarm struju dok buzzer nije ukljucen?
Ja obicno idem u Chipoteku, blize je ako sam u gradu. U Holexu sam bio samo jednom.
http://www.electronic-center.hr/" onclick="window.open(this.href);return false;
jel neko nesto kupio tu? Imaju dobru ponudu
Ja obicno idem u Chipoteku, blize je ako sam u gradu. U Holexu sam bio samo jednom.
http://www.electronic-center.hr/" onclick="window.open(this.href);return false;
jel neko nesto kupio tu? Imaju dobru ponudu
pa ja tamo stalno kupujem! malo jesu skuplji od chipoteke, ali su kvalitetniji djelovi
edit: u ponedjeljak idem tamo kupit lemmilicu
edit: u ponedjeljak idem tamo kupit lemmilicu
da li electronic centar naplacuje dostavu tj. postarinu i koliko..zakoliko djelovi stizu otprilike..ako netko ima da je narucivao od njih nek napise nes..bas sad razmisljam da ako idem narucivat preko neta da mi je mozda bolje uzet od njih neko od chipoteke
ja neznam, ja imam 15-20 pjeske do trgovine, a i usput mi je kad idem iz skole, tak da ja odem pa kupim, ne narucujem
aha..a ja sam iz ri a ovdje nema EC..