Dekodiranje mobitela
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax, LAF
Dekodiranje mobitela
mene zanima dali neko zna kako odkljucati odnosno dekodirati simens a 57 i lg kg 130..molim vas bila bi vam vrlo zahvalna...ako nemozete tu odg..odg..na dany1@net.hr.hvalaaaaaa
Re: Dekodiranje mobitela
Naravno da netko zna. Samo tko
Ajmo djecaci navalite. Pomozite princezi u nevolji. Mozda postanete pazevi (ili puzevi) na njenu dvoru.
Ajmo djecaci navalite. Pomozite princezi u nevolji. Mozda postanete pazevi (ili puzevi) na njenu dvoru.
ehehe::)) da da...MOlim vas::djecaci..decki...momci...ispunite zelje::)) PRINCEZi ...BEZ KONJA.)LOL
Hm, izgleda da su princevi izumrli. Ili se svi zovu Dorino i nose clanske iskaznice na kojima pise Iskorak i/ili Kontra, iliti protiv.
Princezo, izgleda da ces morati sama potraziti Freia program za Siemens i malo lemiti, a sto se tice onog drugog mobitela, time se nisam bavio pa ne mogu pomoci niti savjetom.
A zasto se jednostavno ne odsetas kod nekog dealera mobitelima koji je opremljen tehnikom za dekodiranje? Malo se usminkas, uvjezbas osmijeh isped "ogledalce, ogledalce - reci mi tko je najbolji staklar u mom selu" i postignes prihvatljivu cijenu dekodiranja?!
Princezo, izgleda da ces morati sama potraziti Freia program za Siemens i malo lemiti, a sto se tice onog drugog mobitela, time se nisam bavio pa ne mogu pomoci niti savjetom.
A zasto se jednostavno ne odsetas kod nekog dealera mobitelima koji je opremljen tehnikom za dekodiranje? Malo se usminkas, uvjezbas osmijeh isped "ogledalce, ogledalce - reci mi tko je najbolji staklar u mom selu" i postignes prihvatljivu cijenu dekodiranja?!
kod nas u Osijeku 50 kn dekodiranje...
Dvije ploče jedan izolator,mala moja to je KONDENZATOR...
Eo i utrkulja je iznio argument protiv pristupa "do it youself " !
hvala na savijetima..ja zivim u rijeci..zvala sam te koji se time bave...i trazee 100 kn za jedan i 100 za drugi iskrenoo takvi mobiteli na crnom trzistu nevrijede ni 30 kn..ako znate sto vishe..posaljite...na dancy1@net.hr...hvala...fora je ovo s udrugama iskoraK:::))))
da je rijec o nekim nokiama dekodiranje ne bi bilo problem..za vecinu modela se nade na netu calculator...za a50 je potrebno cackati po mobitelu i to se bez velikog znanja nemoze znati tako da je jednino rjesenje servis..lg KP 130 je potrebno spajati na komp..evo mozda pomogne http://forum.gsmhosting.com/vbb/archive ... 23271.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Predlozih ti da odes, a ne da zoves!
Kad te vide, ima da cijena dolje ide.
Kad te vide, ima da cijena dolje ide.
I kako sad da mi svi podijelimo tu jednu pusu
Ah, zene ....
Ah, zene ....
- Feko
- Stariji član
Ima vas trojica pa se dogovorite
Ma bilo bi najbolje da ona krene iz Rijeke, pa koje selo joj bude najblize, pa makar i izbornik dobio tu p(lj)us(k)u.
Koliko znanja bi mi trebalo da dekodiram mobitel i kakva oprema mi treba?elektor wrote:...je potrebno cackati po mobitelu i to se bez velikog znanja nemoze znati tako da je jednino rjesenje servis...
ovisi o kojem mobitelu se radi..
- Dariolo
- Odlično uznapredovao
što se tiče SE-a možeš ih jednostavno otključat bez ikakve opreme samo USB kabal 2-3 programčića i to je to, jest da se sad ovi novij nemogu baš otključat još da bi radio fr*e! Za ostale mobitele potrebna ti je već profesionalna oprema ("BOX-ovi") a koja nije baš jeftina, a znanje bi trebalo imat neke osnove al opet može se to lako naučt!
Ma čisto me zanima kako se to radi. A volio bih znati otključati neke mobitele koji se mogu priključiti samo na USB kabal, znači nikakva posebna oprema.
- Dariolo
- Odlično uznapredovao
Preko USB kao što rekoh možeš SE otključavat, pogledaj ovde na ovaj stranici
http://cafe.mobil.hr/index.php
imaš dosta stvari, pogledaj podforum o SE za otključavanje i modanje.
http://cafe.mobil.hr/index.php
imaš dosta stvari, pogledaj podforum o SE za otključavanje i modanje.
Hvala! SE mi je najbolji mobitel koji sam imao, koristim ga već godinama i nikad me nije razočarao. SE rulz