PBX tajmirani auto dialer

Forum o svemu i svačemu, ALI vezanim za elektroniku.

Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax, LAF

Post Reply
phyler

PBX tajmirani auto dialer

Post by phyler »

Pozdrav svima koliko vas ima.

E sad, imam jedan specifican zadatak, ukoliko je neko u mogucnosti da isti projektuje i izradi - za cijenu se dogovorimo. Kako sam ja totalni duduk za elektroniku, laicki cu da objasnim sta to meni zapravo treba, pa se nadam da ima koji guru koji bi mi se mogao posvetiti.

Otprilike ovako - treba mi nesto poput "phone call alerta/telefonske dojave" koju imate u projektima s tim sto je malo komplikovanije...ili malo vise, ne znam.

Treba mi dialer, koji bi bio spojen na telefonsku liniju i automatski zvao programirani broj, te u slucaju prekida, opet pozivao broj - ali samo u programiranom vremenskom periodu. Prakticno, u primjeru - ne treba da radi nista, vec da ostvari vezu i suti na liniji od 8AM do 4PM, i ako pukne veza, on opet zove. U 4PM se otkaci i ceka sutradan 8AM i opet isto, dok se ne iskljuci, jelte.

Ajde, ovo i nekako, razmisljam da mozda i nije posebno komplikovano, ali ono sto slijedi vjerovatno jeste. Treba da ide preko business phone digitalne centrale, odnosno PBX, sta li je vec - analogni telefoni ne rade na tim linijama, koriste RJ45 jack. Treba da bude autonoman u smislu da ili koristi bateriju, ili da koristi napajanje iz same linije i po mogucnosti, da bude sto manjih dimenzija.

Eto, to je otprilike to sto treba, ako je moguce napraviti, tj. ako nije prevelika zahebancija. Ako ima neko zainteresovan...neka kaze cijenu, pa cemo se ganjati :)

Pozdrav svima
phyler@phyler.com
alexa_pg
Pravo sam se raspisao :)
Pravo sam se raspisao :)

Re: PBX tajmirani auto dialer

Post by alexa_pg »

Sta dobijas ovime osim sto ces nekoga zajebavati jedan dan da mu je linija zauzeta kao i tebi. Vec sledeceg dana znace sa kog broja ide poziv i linija ce ti biti iskljucena. Budi srecan ako se samo na tome zavrsi. :evil:
Alexa
Feko
Stariji član
Stariji član

Post by Feko »

Ja stvarno ne vidim svrhu ovoga osim da se nekog zajebava kao što alexa kaže...ajde @phyler reci nam za šta ti to treba :?:
phyler

Post by phyler »

Nisu bas komentari koje sam ocekivala, no dobro, bitno je da je bar postoji neka vrsta interesa.

Sto se tice namjene ovog uredjaja, u ovom momentu to zaista nije bitno, recimo samo da nije namjenjen da smara bilo koga, i bilo kome zauzima liniju, ali to je vec moj problem.

Moje pitanje je bilo prilicno direktno - nema potrebe da se ulazi u "zasto"...ono sto jeste pitanje je: kako i koliko?

Ovo je prilicno ozbiljna ponuda, trazim nekoga ko ovaj uredjaj moze napraviti - sve ostalo je iskljucivo moj problem, ako se slazete, nema potrebe da se bilo ko gdje sekira.

Ponuda je na mjestu - ako je moguce (a sve je moguce), samo dajte ponudu - toliko i toliko, tada i tada, pa da se mozemo dogovarati.

Cheerio.
Smjesko
Stariji član
Stariji član

Post by Smjesko »

Wow - opaka cura. Zna sto hoce. Jao njenom muzu. :lol:
Spiky
Pravo uznapredovao :)
Pravo uznapredovao :)

Post by Spiky »

Imam i ja jedan 060 xxx xxx,ako moze njega da zove od 4pm do 8pm i da suti...bio bih zahvalan.
Post Reply