problem s linijom

Diskusija o popravkama raznih elektronskih aparata. Njihove sheme, dorade i slično.

Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax, LAF

Post Reply
race king
Pravo sam se raspisao :)
Pravo sam se raspisao :)

problem s linijom

Post by race king »

pozz

danas mi dode sestra i uzme jednu od 3 moje linije, ja kazem sta ce ti, ona kaze da je njen muz spalo svoju. doneo mi ju je prije sat vremena, ja ukljucim pise: "push power protect" sta bi joj mogla bit? nigdje nevidim nikakav prekidac ni ni tipkalo, nis.

edit: za novu godinu je uzeo liniju i odnjeo u svoj kafic. kaze da je spojio mikrofon i na zvucnike, i pojaco do karaja da se odjednom ugasila i da je to pisalo... :?

hvala, pozdrav
Dvije ploče jedan izolator,mala moja to je KONDENZATOR...
stojke369
Administrator sajta
Administrator sajta

Re: problem s linijom

Post by stojke369 »

Moze da bude da je izgoreo izlaze.Izvadi izlaz i upali stub da vidis hoce li se ponovo aktivirati zastita.Koliko se secam ne bi trebalo da se aktivira .... Ako se ne aktivira menjaj izlaz :lol:
vbmaster
Pravo uznapredovao :)
Pravo uznapredovao :)

Re: problem s linijom

Post by vbmaster »

U najvecem broju slucajeva je to neispravan izlaz. U pitanju je neko hibridno kolo iz serije STK. U trenutku ukljucenja izlaza on povlaci veliku struju i automatski se aktivira zastita. Uredjaj je projektovan tako da se zastita aktivira na vecu struju, a nju jedino moze povuci neispravno izlazno pojacalo.....
Post Reply