Nabavka torusnih transformatora u BiH

Forum o svemu i svačemu, ALI vezanim za elektroniku.

Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax, LAF

Post Reply
pejky
Odlično uznapredovao
Odlično uznapredovao

Nabavka torusnih transformatora u BiH

Post by pejky »

Da li ima neka firma u BiH koja se bavi izradom torusnih transformatora, za snage do 1000VA :?:
Znam za mnoge firme iz Hrvatske i Srbije koje se bave ovim poslom, ali ce mi uskoro trebati veci broj transformatora pa bih da izbjednem placanje carine a i skupe postarine.
Znaci bilo kakav info o firmama koje se bave izradom torusnih transformatora na podrucju BiH je dobrodosao (moze i na PP ili mail).
...kada posisaš sva vesla, tada Nikola si Tesla, s pravom mozes reci da je struja tvoja...

http://www.pik.ba/profil/pejky/
Smjesko
Stariji član
Stariji član

Post by Smjesko »

Moras samo pronaci nekoga tko ima "Dotraj-otraj" firmu i onda neces imati troskova oko karine, a oni oko postarine ce biti uracunati u prijevoz. :lol:
r2d2
Pravo uznapredovao :)

Post by r2d2 »

reci koliko ti komada treba? nije problem prosvercati.
...:::SVAKO "ZASTO", IMA SVOJE "JEBIGA":::...
pejky
Odlično uznapredovao
Odlično uznapredovao

Post by pejky »

Nije jos nista sigurno, ali dogovaram da radim ozvucenja za 2 kluba (tek u izgradnji) za koje cu najvjerovatnije praviti pojacala, a imam i jos nekih dogovora za razna pojacala.
Ali sve to poslje nove godine :lol:
Za sad se samo raspitujem gdje mogu nabaviti.
...kada posisaš sva vesla, tada Nikola si Tesla, s pravom mozes reci da je struja tvoja...

r2d2

Post by r2d2 »

pa nije problem, reci koliko kojih ces otprilike trebati, ako se stvarno radi o vecoj kolicini isplati se i dostaviti do tebe ;-) pa mozda i trax plati neke cevape :lol:
...:::SVAKO "ZASTO", IMA SVOJE "JEBIGA":::...
pejky
Odlično uznapredovao
Odlično uznapredovao

Post by pejky »

OK, javit cu kad bude trebalo (ako do tada ne nadjem neku firmu koja ih radi u BiH)

Danas sam malo "bunario" po pijaci, i naletim na jednog covjeka koji radi sa polovnom tehnickom robom.
I pitam ga tako da li mi moze nabaviti neko pojacalo (snagas), reko nemora bit ispravno, kaze on, ima tu neki momak isto k'o i ti trazi pojacala i jos stosta, al' on uzima samo neispravno, nece nista ispravno.
Pitam ga ja kako izgleda taj momak, kaze onako malo nizi od tebe, duza kosa (nije puno duga, ali duza), tu je kaze sa sjenjaka :lol:
TRAX prepoznajes li se ovdje :?: :lol:

Post Reply