Kako odjavit web stranicu sa googla
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax, LAF
Kako odjavit web stranicu sa googla
Napravio sam jednu malu web stranicu (totalni sam pocetnik sto se tice web dizajna i hostinga), prebacio je na fr*e server, i prijavio na google (add google), nakon par dana google je je dodao i sve je OK.
E sad me interesuje kako se ona moze odjavit sa googla?
Stranicu zelim odjavit iz razloga sto sam promjenio server a samim tim i domenu. Staru stranicu sam izbrisao sa servera ali je google i dalje nalazi, ali je naravno nemoze otvoriti.
E sad me interesuje kako se ona moze odjavit sa googla?
Stranicu zelim odjavit iz razloga sto sam promjenio server a samim tim i domenu. Staru stranicu sam izbrisao sa servera ali je google i dalje nalazi, ali je naravno nemoze otvoriti.
Last edited by emiter on 17-11-2008, 23:20, edited 1 time in total.
Ja bih rado volio da se to samo sredi.
Evo stranica mozete pogledat www.toinf.50webs.com sve kritike prihvatam. Stranica je napravljena u Front Page 2003.
Evo stranica mozete pogledat www.toinf.50webs.com sve kritike prihvatam. Stranica je napravljena u Front Page 2003.
-
- Napredujem
Pocetnik sam i izgled strnice je manje vise los i to znam al za sad mi je mnogo vazniji sadrzaj tj. vijesti sto je i glavni cilj ove stranice. Namjeravam nabavit joomlu pa ce sigurno biti puno bolje, jer front page i nedaje bog zna neke mogucnosti. A sad i nemam vremena za joomlu jer su predavanja navalila.
Zasto Joomla? Bolji je PHP-fusion
www.php-fusion.co.uk
Sto se tice stranice, uzevsi u obzir da je radjena u FrontPage-u rekao bih da je odlicna.
www.php-fusion.co.uk
Sto se tice stranice, uzevsi u obzir da je radjena u FrontPage-u rekao bih da je odlicna.
- informaticar
- Odlično uznapredovao
Re: Kako odjavit web stranicu sa googla
Probaj na ovom linku http://www.google.com/support/webmaster ... swer=35302" onclick="window.open(this.href);return false;