E, jok! On je tako dobar čovjek da svoj material velikodušno djeli poznatima ili manje poznatima, svako je dobrodošao (bar moje iskustvo, a mislim da nas ima ohoho!)
DA ja sebi dijelove skidam sa starih televizora i radija pa kada nesto radim uvijek pogledam imam li pa onda idem kupovati ja stedim po 50lipa koliko jedan element dode
Sad sam skužio da sam zaboravo napisat da su ovi djelovi što sam dobio svi novi tj. nekorišteni. A osim toga imam ja još koju kilu što sam isto kao lacko poskido sa TV-a i radija. Ovo je ujedno i moj stoti post nakon tri godine što sam na forumu, he he he h...
Pa kad si malo promislim uvijek sam gledao da što više toga shvatim sam, a ne da tu za svaku sitnicu postavljam pitanja, vjerovatno zato i imam taj broj postova u tri godine. Vjerujem da se tako najbolje i nauči, a ne kad netko drugi sve nacrta na papir i onda ti to napraviš, a ne znaš šta si napravio. Postovi tipa: su mi glupi. S tim da napominjem da mi nije cilj nikog vrijeđat ovo je samo moj stav o takvim postovima.
Ahhh.. ima ljudi, koji ništa ne znaju i ništa nepričaju.
Ima ljudi, koji ništa ne znaju i puno pričaju.
Ima ljudi, koju ništa ne znaji i puno pitaju.
Ima ljudi koji puno znaju i ništa ne pričaju.
Ima ljudi koji puno znaju i puno pričaju.
Pa sad, zavisi u koju grupu se može netko stavit. Od toga je svakako zavisno šta taj broj postova znači.
Heh, moro sam dvaput ovo pročitat da skužim šta je napisano , uglavnom, ja ne znam u koju grupu ja tu spadam, jer se ja ne trudim ništa naučit dok ne moram, tek kad mi nešto dođe "pod ruke" onda to proučavam. Zadnjih par postova nemaju nikakve veze s temom, al nema veze, bitno da se piše.