Za sto je ova plocica
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax, LAF
Za sto je ova plocica
Nasao sam ovu polocicu pa me zanima od cega je. Slika nije bas najbolja jer mi je digitalac prazan. Jedino sto pise na plocici je FP03. Zahvalujem
http://www.elektronika.ba/forum/uploadz ... C00053.JPG
http://www.elektronika.ba/forum/uploadz ... C00053.JPG
- Feko
- Stariji član
Ja bih rekao da je to stereo predpojačalo sa 4 kanala sa selektorom ili potenciometrima na izlazu
edit:
ili bi prije bilo stereo prepojačalo sa jednim ulazom a ovo su izlazi za spajanje
2 stereo potenciometra (vjerojatno za bas i treble).
edit:
ili bi prije bilo stereo prepojačalo sa jednim ulazom a ovo su izlazi za spajanje
2 stereo potenciometra (vjerojatno za bas i treble).
Last edited by Feko on 25-10-2008, 17:37, edited 1 time in total.
- Cika Spasoje
- Pravo uznapredovao :)
- Cika Spasoje
- Pravo uznapredovao :)
Ajde de molim te pogledaj rupetine na kraju, ko bi živ radio rupa veće od 1mm za LEDice, ako je ostatak pločice bušen s 1mm a one su jedine iznad 1mm, očito za redne stezaljke. Ako ne znaš postoji nešto što se zove IC relej, nije bogzna kako jak, al ima i takvih stvari, tako da ne mora nužno biti jebeni vu metar ( samo zato jer su izlazi jedan kraj drugog i svaki drugi nije na masi )race king wrote:ma ili je vu metar ili je trcece svjetlo... vidite da tu idu ledice na kraju...
De ne gruvajte gluposti pobogu
Svi čipovi rade na bijeli dim, dok taj dim izađe iz njih, ... oni više ne rade.
Ja glupog pitanja, nismo vidoviti
Ali evo da se i ja ukljucim, ovo ti je plocica za H-bridge driver za 2 motora. Sta ces sad, a?
Ali evo da se i ja ukljucim, ovo ti je plocica za H-bridge driver za 2 motora. Sta ces sad, a?
Last edited by trax on 27-10-2008, 20:08, edited 1 time in total.