lol da ili kako kazhe jedan poznanik tj panglu ,kad sam puko od smijeha ,SWG antena na satelitski pijat,pa smo mi to preoblikovali kao SWG u bachvu i onda okolo przhit ljude
lol da ili kako kazhe jedan poznanik tj panglu ,kad sam puko od smijeha ,SWG antena na satelitski pijat,pa smo mi to preoblikovali kao SWG u bachvu i onda okolo przhit ljude Very Happy Very Happy
Evo bas sam nedavno iskopo malo integrirano SMD fet mikrovalno pojacalo a izlazne snage 3W max, iz mobitela..
Ima i ulazno i izlazno, iako mislim da sam ulazno mozda razbio, malo sam ga ulupio lol
u mobitelima ima zanimjlivih stvair samo treba kopat, i odlemit hot airom jer je dosta zeznto...
Bio je topic skoro svi takvi su 433mhz 500mW, domet na full otvorenom je do 5km (inace ocekuj parsto metara u gradu i sl...)
Ovako za igranje su dobri... lol
Bio sam skoro na vojnom otpadu ima novih radio stanica bilo je i nekih na veoma visokim frekvencijama nemaju izlazne tranzistore samo neke cencice i cevke posrebrene zice i tako neke gluposti takoreci nista od elektronike.A teska je oko 15-20kg.Neznam koliko ki one imaju domet a da te se stanice nose na ledjima kao ranac ako neko zna kakve mogucnosti ima (domet) neka javi
shalji to ovamo ,to su vojne stanice ,te zhice i lampe shto si vidio to je super kvalitetno al staro =D,frekve su vojne dakle ima ih od KV do VHF obichno idu na VHF pa dalje... =D