Evo ja trazio od kad sam jutros dosao na posao ali nema. Znam da ja bio link na forumu i znam gdje je bio ali je koliko mi se cini administrator (citaj: Trax) uklonio linkove ka nelegalnom softveru. Zato sam rekao da ako neko ima link posalje meni na PM.
Jel' Prijatelju da nije bio problem u download linku -nego kod tebe-odnosno tvom kompu.Kao što sam ti i rekao 100% isprobana metoda!Čak i uz jedan vrt na istom kompu (bez dualnog OS)možeš imati dvije verzije-a da obje budu u funkciji(iako nevidim svrhu-ali želim reći da ne smetaju datoteke u wind. jedne-drugima)
P.S. Linkove koje sam naknadno digao za tebe-nisi ni "dirnuo"?!
Meni prijavi da imam fake disk bilo da ga mountujem pomocu Alcohola 120% bilo pomocu Daemon Toolsa 4.3. Pise mi da imam aktivne emulatore bla bla i nece.
I meni je prvih par puta.Kako ga pokrećeš?Ja još nisam s cd.Mount-irao sa Magic Iso(Magic Disc) -otišao u izbornik((Magic Disc),kad ga je okrenuo-našao setup.exe-dupli klik-i dalje slijedi upute wizarda.Pravo da ti kažem-neznam jeli bila uključ. ili isključ. emulac.(default postavke daemona).Bio je na tom kompu instaliran pa deinstaliran pa opet....i svaki put radi ok.
P.S.Poslat ću ti link s uputama