Mislim da je 8mb po satu igranja, tako nešt. To sam ja prije igro al' sam obriso jer je "zarazno" . Ja se nisam nigdje regao, instalirao, odabarao server i igrao.
I ja se zacudim kad vidim da neko to jos uvijek igra
Al' kad se sjetim tih vremena kad smo po cijele dane igrali, i to samo jednu mapu, i nikad nam nije dosadilo...
...kada posisaš sva vesla, tada Nikola si Tesla, s pravom mozes reci da je struja tvoja...
To da više nije aktivna, to nisam čuo, neznam ništa o tome... Al' u zadnje vrijeme i neigram ništa na kompu, neda mi se. Nekad se samo malo provozam u NFS i to je to. Al' online igre su zlo, bježite od toga
cs 1.6 je igra veoma stara ali skoro najpopularnija i najigranija,neki preko nje zaradjuju pare za zivot
Da bi je igrao moras:
1. prije svega instalirati cs 1.6
2. moras skinuti patch sa neta....ling http://downloads.netgames.lv/c/cfotddd/ ... ll_V21.exe
3.nadje ip adresu od servera i igraj... ako hoces ja cu ti dati neke:D
pejky wrote:I ja se zacudim kad vidim da neko to jos uvijek igra
Al' kad se sjetim tih vremena kad smo po cijele dane igrali, i to samo jednu mapu, i nikad nam nije dosadilo...
Kad se sjetim osnovne skole i svaki dan 3-5 sati u igraonici na kanteru, psovanje, lupanje skakanje ma nema boljeg provoda po danu
klin se klinom izbija, al ostane rupa!
Zovnes admina i rijesis to...
Ili igras na Balkan Ekspressu, gdje nema citera, ja sam admin tamo
87.250.37.114:27054